• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 21 °C

Teknoloji sektörde yeni ufuklar açıyor

Teknoloji sektörde yeni ufuklar açıyor
Teknolojinin gelişmesiyle ilaç sektörünün de iletişim kanallarını yeniden tanımladığını söyleyen GSK Satış ve Pazarlama Geliştirme Müdürü Yavuz Erler, 'Teknoloji ilaç sektöründe de yeni ufuklar ve

Teknolojinin gelişmesiyle ilaç sektörünün de iletişim kanallarını yeniden tanımladığını söyleyen GSK Satış ve Pazarlama Geliştirme Müdürü Yavuz Erler, 'Teknoloji ilaç sektöründe de yeni ufuklar ve alternatif kanallar açıyor' dedi.

Tüm dünyada ilaç sektöründe koşullar ve çalışma ortamı hızla değişiyor. Türkiye'nin de bir parçası olduğu bu evrim süreci, sektörün paydaşlarıyla ilişkileri ve kullanılan iletişim kanallarını yeniden tanımlıyor. İlaç sektörünün başta teknoloji olmak üzere bütün imkanların yararlanıldığı bir yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyleyen Yavuz Erler, 'Teknolojide yaşanan hızlı gelişmeler sektörün paydaşlarına ulaşmak için kullandığı kanalları son yıllarda ciddi ölçülerde çeşitlendirdi ve zenginleştirdi. İnternet ve sosyal medya en önemli iletişim kanallarından biri haline geldi. Bunun yanı sıra, mobil internet de giderek daha yaygın bir şekilde kullanılıyor. Kullanıcılara bilgiye hızlı bir şekilde erişme olanağı veren teknoloji, ilaç sektöründe de yeni ufuklar ve alternatif kanallar açıyor' şeklinde konuştu.

IPAD ÜZERİNDEN ÇALIŞAN İLK SAĞLIK YAZILIMI
İlaç sektörünün değişen koşullarında etkin çalışma modelleri ve teknolojileri geliştirdiklerini söyleyen Erler, hekimlerin interneti yoğun olarak kullandıkları, mobil internete ilgilerinin arttığı gerçeğinden yola çıkarak hekimlerle iletişimi güçlendirecek çok önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini açıkladı. Sağlık sektöründe dünyada iPad üzerinden çalışan ilk yazılımı ürettiklerini belirten Erler, 'Pro DG' sistemi ile hekimlere artık online olarak bilgi aktarılabileceğini ifade etti. İhtiyaçlara yanıt veren sistem sayesinde, hekimlere özel ve kaliteli bilgiler hızla iletilirken, hekimlerin zamanını en etkin şekilde değerlendirmenin mümkün olacağını söyleyen Yavuz Erler Pro DG uygulamasıyla ilgili olarak 'Dünyada ilk kez uyguladığımız bu sistem hem hekimlere hem de tanıtım uzmanlarımıza önemli avantajlar sağlıyor' dedi.

Bilgiye çok hızlı erişim sağlanacak
Hekimler ve diğer sağlık profesyonelleri nerede olurlarsa olsunlar, en hızlı şekilde gerekli bilgilere erişebilecekler. Tanıtım uzmanları da Pro DG sayesinde bilgilendirme görevlerini eskisinden daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirebilecekler. Bu sistem sayesinde çevrenin ve doğal kaynakların korunmasına da katkı yapacak.'

Selülit tedavisinde son nokta
Bakır, çinko ve silis iplikleriyle dokunmuş Texenergy kumaşından yapılan korseler selülitle savaşta kadınlara yardımcı olacak.
Metallerin vücudun hasta bölgelerini tedavi etmesi ilkesine dayanan metal terapi farklı alanlarda ve farklı biçimlerde uygulanıyor. Bu kumaştan yapılan Sağlıklı Yaşam Korsesi de bunlardan biri. Bakır, çinko ve silis ipliklerinin yumuşak mikrofiber ile örüldüğü korseler, yapısında bulunan metallerin geliştirdiği pozitif enerjiyi vücuda taşıyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2185 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim