• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 15 °C

Valizdeki bebek cesedinin sırrı çözüldü! Caniler, duvara çarpa çarpa öldürmüş

Valizdeki bebek cesedinin sırrı çözüldü! Caniler, duvara çarpa çarpa öldürmüş
Gaziantep'te cesedi valize konularak parka bırakılan 5 aylık kız bebeğin ölümüne ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Caniler, bebeği defalarca duvara vurarak öldürmüş.

 

Gaziantep'te cesedi valize konularak parka bırakılan 5 aylık kız bebeğin ölümüne ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Caniler, bebeği defalarca duvara vurarak öldürmüş. Gaziantep'te parkta valiz içerisinde bebek cesedi bulunmasına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

OLAYLA İLGİLİ ÖZEL EKİP KURULDU

Dün akşam saatlerinde Kemal Köker Caddesi'ndeki 100. Yıl Parkı'nda valiz içerisinde kız bebek cesedi bulunmasına ilişkin, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce özel ekip kuruldu. 

BEBEĞİN BİR HAFTA ÖNCE ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Adli Tıp Kurumundan gelen rapor doğrultusunda 5 aylık olduğu ve vücudunda morluklarla kafatasında kırık olduğu tespit edilen bebeğin yaklaşık 1 hafta önce öldüğünü ortaya çıkardı.

BEBEĞİN DARP GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bunun üzerine kent genelindeki MOBESE kameralarını incelemeye alan, hastanelerde inceleme yürüten ekipler, 7 Aralık tarihinde Binevler Mahallesi'ndeki bir MOBESE'de sakallı bir erkeğin bir bebeği darp ederken görüldüğü kayda ulaştı.

GÖRÜNTÜDEKİ KİŞİ İLE BERABER YAŞADIĞI KADIN GÖZALTINA ALINDI

Yapılan araştırmada, bu kişinin Suriye uyruklu 24 yaşındaki Ziyad El Abdullah olduğunu saptadı. Özel ekip, Binevler Mahallesi'nde belirledikleri El Abdullah'ın evine, bugün öğleden sonra operasyon düzenledi. Operasyonda Ziyad El Abdullah ile birlikte yaşadığı belirtilen bebeğin öz annesi 26 yaşındaki İhlas El Baho ve bu çifte yardım ettiği öne sürülen 1 kişiyi gözaltına aldı.

BEBEĞİ SÜREKLİ AĞLADIĞI İÇİN DÖVMÜŞ

Şüphellier, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İhlas El Baho'nun sorgusunda, geçen yıl ayrıldığı ismi öğrenilemeyen kocasından hamile kaldıktan sonra ayrılıp, 10 ay önce Ziyad El Abdullah ile birlikte yaşamaya başladığını söylediği belirtildi. İhlas El Baho, ayrıldığı kocasından olan bebeğin, sürekli ağladığı için şu an birlikte olduğu Ziyad El Abdullah tarafından dövüldüğünü ifade etti.

BEBEĞİ DEFALARCA DUVARA VURDU

Abdullah'ın 7 Aralık'ta, oturdukları Binevler Mahallesi'nde sokakta yürürken kucağında taşıdığı kız bebeği dövüp, duvara vurduğu güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. El Abdullah'ın bebeği döverken, annesi İhlas El Baho'nun da arkadan yürüdüğü görüldü. Bebeğin, görüntülerin kaydedildiği 7 Aralık'ta ölmüş olabileceği tahmin ediliyor.

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2474 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim