• BIST 8908.35
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 18 °C

11 yılda 93 ülkeden toplam 1 milyon göz tedavi ettik

11 yılda 93 ülkeden toplam 1 milyon göz tedavi ettik
Levent, Feneryolu, Ataköy, Gaziosmanpaşa, Maltepe, Altunizade, hastaneleri ve Berlin ile Amsterdam’daki kliniklerden sonra Etiler’deki 7 yıldızlı otel konforuna sahip hastanesini açan Dünyagöz, 11 yılda 93 ayrı ülkeden bir milyondan fazla hastayı tedavi e

Levent, Feneryolu, Ataköy, Gaziosmanpaşa, Maltepe, Altunizade, hastaneleri ve Berlin ile Amsterdam’daki kliniklerden sonra Etiler’deki 7 yıldızlı otel konforuna sahip hastanesini açan Dünyagöz, 11 yılda 93 ayrı ülkeden bir milyondan fazla hastayı tedavi etti.

DÜNYAGÖZ Grubu, tedavi amaçlı olarak getirdiği yıllık ortalama 15 bin yabancı hasta sayısını yakın gelecekte 25 binler seviyesine çekmeyi hedefliyor. Levent, Feneryolu, Ataköy, Gaziosmanpaşa, Maltepe, Altunizade, hastaneleri ve Berlin ile Amsterdam’daki kliniklerden sonra Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Etiler’deki 7 yıldızlı otel konforuna sahip hastanesiyle, kapalı alan olarak yaklaşık 60 bin metrekareye ulaşan grubun son 11 yıl içerisinde 93 ayrı ülkeden bir milyondan fazla hastayı tedavi ettiği açıklandı. Şubat ayı içinde İstanbul Beylikdüzü’nde açılacak hastane sonrasında önümüzdeki dönem de, yapımı devam eden Ankara, İzmir, Bursa İzmit ve Antalya şubelerinin hizmete gireceğini açıklayan Dünyagöz Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, ekonomide süren istikrar ile dövizin belli seviyelerde seyretmesi nedeniyle yatırımları daha güvenle gerçekleştirdiklerini söyledi.

YATIRIMLAR SÜRECEK: Kapıcıoğlu, gözde halen 19 branşta full-time olmak üzere 120 hekim ve 1000 personel ile ayda 30 bin muayene, 2500 lazer ve 3500 dolayında da göz ve büyük göz ameliyatları gerçekleştirdiklerini ifade ettikten sonra şunları söyledi: "Geçtiğimiz aylar içinde dünyanın en önemli finans kuruluşları arasında olan Credit Suisse, grubumuzun uluslarası prestiji ve güvenilirliği nedeniyle çok kısa sayılabilecek bir süre içinde kredi verdi. Biz de bu krediyi doğrudan yatırıma çevirdik ve ülkemize değeri yaklaşık 40 milyon dolar olan dünyanın en gelişmiş teknolojiye göz hastanelerinden birini kazandırdık. Uluslararası VİP hastalara da hizmet verebilecek kapasitede ve akıllı bina konumundaki Etiler Dünyagöz’ün özellikle sağlık turizmi konusunda önemli bir ivme kazanacağımıza inanıyoruz. Ancak bu arada yurt dışı yatırımlarına da devam ediyoruz. Halen ön hazırlıklarını sürdürdüğümüz Avrupa, Balkanlar, Türki cumhuriyetler ve kuzey Afrika’da da klinikleri hayata geçirerek toplamda 32 şube ile dünyanın en büyük göz hastaneleri zinciri durumuna geleceğiz. Ama bizim asıl hedefimiz tüm dünyada göz sağlığında akla ilk gelen marka olmaktır."

TIR’DA MUAYENE: Eray Kapıcıoğlu tüm ülkeyi gezen TIR hastanelerle Anadolu’nun en küçük yerleşim birimlerine kadar giderek ücretsiz olarak on binlerce fakir insanı muayene edip tedavilerini gerçekleştirdiklerini de söyledi. Kapıcıoğlu, "En önemli misyonlarımızdan biri tedavi olmak için ekonomik gücü olmayan insanımıza da olanaklar dahilinde hastanemizin kapılarını açmaktır. Anadolu’daki ücretsiz muayene tedaviler sırasında ameliyat olması gerekenleri
İstanbul merkezlerimize getirerek yine ücretsiz olarak ameliyat ettik" dedi.

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim