• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

2 kızı ve 2 damadı doktor olan Dr. Mustafa Deniz toprağa verildi

2 kızı ve 2 damadı doktor olan Dr. Mustafa Deniz toprağa verildi
Geçirdiği kalp ameliyatının ardından hayatını kaybeden, Fevzi Çakmak Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Mustafa Deniz(61) için Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

 

SAMSUN-1956 yılında Ordu’nun Perşembe ilçesinde doğan Dr. Mustafa Deniz, ilk ve ortaokul tahsilini Perşembe ilçesinde tamamlayıp 1979 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. İlk hekimlik görevini Perşembe Sağlık Ocağında yapan Dr. Deniz, 1984-1986 yılları arasında da Ordu İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüttü. 2002 yılından beri İlkadım Fevzi Çakmak Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi görevini yapan Deniz, 2 kızını da kendisi gibi doktor olarak yetiştirdi.

2 kızı ve 2 damadı doktor olan Dr. Deniz, bir süre önce özel bir hastanede geçirdiği kalp ameliyatının ardından fenalaşmış ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Bu sabaha karşı hayatını kaybeden Dr. Mustafa Deniz için bağlı olduğu Halk Sağlığı Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi ve helallik alındı. Törende bulunan kızları Uzm. Dr. Derya Kürekçi, Uzm. Dr. Deniz Özturan ve damatları Uzm. Dr. Aykut Özturan, Uzm. Dr. Koray Kürekçi, aile yakınları, iş arkadaşları ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı.

Deniz’in doktor olan kızları Uzm. Dr. Derya Kürekçi ve Uzm. Dr. Deniz Özturan babalarının cenaze töreninde bir konuşma yaparak, doktorluk mesleğini babalarından severek devraldıklarını söylediler.
Daha sonra konuşan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu da çok sevdikleri bir iş arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Cenaze, yapılan tören ve alınan helalliğin ardından defnedilmek üzere Ordu’nun Perşembe ilçesine götürüldü. 

Törene ayrıca Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Sırrı Kılıç, Samsun İl Sağlık Müdürü Yusuf Güney, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mahmut Ulubay, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, Kızılay Samsun Şube Başkanı Dr. Habip Demirel, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Dr. Mustafa Deniz’in cenazesi Salı günü Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Okçulu Mahallesi’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4962 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim