• BIST 10992.2
  • Altın 5771.819
  • Dolar 42.5083
  • Euro 49.5568
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 14 °C
  • İzmir 14 °C

2 Yaşındaki Kız Çocuğunun Yardımına Ambulans Helikopter Yetişti

2 Yaşındaki Kız Çocuğunun Yardımına Ambulans Helikopter Yetişti
Samsun'da daha önce karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca, ambulans helikopter ile hastaneye sevk edildi.

Samsun'da daha önce karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca, ambulans helikopter ile hastaneye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden ve daha önce karaciğer nakli yapılan 2 yaşındaki Gökçe Y., kan şekeri 13'e düşünce Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada atak geçiren minik Gökçe'nin, ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkine karar verildi. Samsun'dan havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopter Vezirköprü'ye giderek Gökçe Y.'yi alıp, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim