• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 26 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 23 °C

2012-1 KPSS ile THSK Kadrolarına Yerleşen ve Atanması Uygun Görülen Adaylardan İl İçi Yerleştirme İçin Tercih Alınması‏

2012-1 KPSS ile THSK Kadrolarına Yerleşen ve Atanması Uygun Görülen Adaylardan İl İçi Yerleştirme İçin Tercih Alınması‏
Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı tarafından 2012-1 KPSS ile THSK Kadrolarına Yerleşen ve Atanması Uygun Görülen Adaylardan İl İçi Yerleştirme İçin Tercih Alınması‏ konulu duyuru yayımlanmıştır.

2012 – 1 KPSS yerleştirmeleri sonucu kurumumuza yerleşen adayların açıktan atamaları Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden kişilerin tercihleri doğrultusunda Bakanlığımız Atama ve Nakil Yönetmeliği’ne göre yapılacaktır.

 

2012 – 1 KPSS Açıktan Atama için tercih alımı işlemleri Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (http://yonetim.sb.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacak olup;  29/08/2012 Çarşamba günü başlayıp, 04/09/2012 Salı günü saat 18.00’da sona erecektir.

2012 – 1 KPSS Açıktan Atama için tercih yapacak adaylar, öncelikle Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (http://yonetim.sb.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sisteminde (PBS) şahsi bilgilerini beyan ederek sisteme kayıt olacaklar ve başvurularını bu bilgiler üzerinden yapacaklardır.

Adaylar yerleştirildiği ilde yerleştiği unvan ve branşındaki münhal yerler içerisinden  5 tercihte bulunacaklardır.

Adaylar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden tercihlerini yaptıktan sonra tercihlerini gösterir belgenin çıktısını imzalayıp, bulunduğu ilin veya atandığı ilin Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkililerine (Halk Sağlığı Müdürü, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı, İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu veya Destek Hizmetleri Birim Sorumlusu) onaylatıldıktan sonra (onaylayanın adı - soyadı, unvanının belirtilmediği, imzasız ve onaysız belgeler kabul edilmeyecektir.) teslim edilecektir. (Belgeler Halk sağlığı Müdürlükleri tarafından Kuruma gönderilecek olup, kişilerin elden veya posta ile kuruma evrak göndermemesi veya teslim etmemesi gerekmektedir.)

Tercihler sonucu yerleştirme işlemi noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile KPSS  puanı yüksek olan adaya öncelik verilerek yapılacaktır. KPSS puanı ve tercihleri aynı olan kişiler arasında kura ile yerleştirme yapılacaktır.

Tercih yapmayanların, yanlış tercihte bulunanların ve tercihlerine yerleştirilemeyen adayların yerleştirilmesi resen  noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacaktır.

Adaylar, sadece yerleştirildiği ildeki unvan ve branşına uygun kadroları tercih edebileceklerdir. Aksi takdirde tercihleri geçersiz sayılacaktır.

İlan edilen yerlere yerleştirme işlemleri, 06/09/2012 Perşembe günü noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacaktır. Kura sonuçları ise kuranın çekildiği gün  www.thsk.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Adaylar,  yerleştirildikleri kuruma yapılan atama işlemlerinin tamamlanmasını takiben görev yerine başlayabileceklerdir.

Sorularınız için : [email protected] Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Ek-1 : THSK KPSS Münhal Yer Planı
Ek-2 : Atanacaklar Listesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4922 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim