• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 17 °C

Accent Prime Uygulaması Nedir?

Accent Prime Uygulaması Nedir?
Son zamanlarda en son teknolojiye sahip olan accent prime, uygulaması kullanılarak kısa bir zaman içinde eski fit, sağlıklı ve güzel görünümlü vücut hatlarına sahip olunabilir.

Kişiler genç yaşlarda fit ve güzel görünmek ister. Ancak, bu durum yaş ilerledikçe değişiklik gösterir. Yaş ilerledikçe göbek, kalça ve bacak gölgeleri başta olmak üzere vücut tamamen yağlanmaya başlar. Böylece vücut elastikiyet özelliğini kaybeder. Kişiler böyle durumlar ile karşılaştıkları zaman eski güzel vücut görünümüne sahip olabilmek için son teknolojilerden faydalanır.

Son zamanlarda en son teknolojiye sahip olan accent prime, uygulaması kullanılarak kısa bir zaman içinde eski fit, sağlıklı ve güzel görünümlü vücut hatlarına sahip olunabilir.

Accent prime uygulaması kişilerin ciltlerine göre otomatik olarak ayarlanmakta olan derinlik kontrolleri ile kişilere özel tedavi olanağı sunmaktadır. Yönlendirilmiş olan ultrasonik ses dalgaları ile yağ fazlalarını hızlı ve etkili olarak parçalamaktadır. Bu işlem sayesinde 4 seans ile ince kıvrımlara sahip olunabilmektedir. Ciltlerin durumuna ve sorunlara göre 4 ila 6 seans arasında uygulanabilmektedir.

Kişilerin yaşı ile birlikte vücut şekillerinin değişmelerinden, sarkma, yağlanma gibi vücut şeklini bozmakta olan etkenlerden, cildin donuk ve cansız görünmesinden şikayet eden herkese accent prime yani prime incelme tedavisi uygulanabilmektedir. Bu işlem uygulanırken deri altına maksimum enerji verilerek, optimum sonuçlar elde etmeyi mümkün kılsa da bu uygulama son derece konforlu ve kolay bir tedavi imkanı sunmaktadır.

Kullanılmakta olan ısının kademeli olarak artması ve vakum imkanı sayesinde uygulama hem rahat geçmekte hem de işlemin sonrasın da ciltte herhangi bir yara izi oluşmamaktadır. Aynı zamanda, kişiler bu uygulama sonrasında sosyal hayatına hemen geri dönebilmektedir. Uygulamanın yapılmış olduğu bölgede hafif derecede bir kızarıklık olabilir. Uygulanmış olan tedaviden birkaç saat sonra bu kızarıklık kendiliğinden yok olur.

Accent Prime Hangi Bölgelere Uygulanabilmektedir?

Accent prime, vücut sıkılaştırılmasında en etkili olan yöntemlerden birisi haline gelmiştir. Aynı zamanda vücutta belli bölgelere uygulanabilir. Bu bölgeler ise; bacak kol bölgeleri, omuz bölgesi, yüz ve mide karın bölgesidir. Bacak ve kol bölgelerinde ultrason ve radyo frekansları birleştirilir. Böylelikle bacak ve kol bölgelerinin sıkılaşarak, gerginleşmesi sağlanır. Karın bölgesinde ise sadece 20 dakikalık bir uygulama ile kişilerin düz ve gergin bir karına sahip olmaları sağlanır. Kısa süre içerisinde mükemmel sonuçlar elde etmek mümkün olmaktadır.

Accent Prime Kol ve Bacak Uygulaması;

Accent prime uyluk ve dizlerin iç taraflarında bulunan yağ dokuları ve hassas cilt ile başa çıkılabilecek harika bir çözüm sunmaktadır. Ultrason ve radyo dalgasını beraber kullanarak, oldukça zorlu olan bölgeler de bile hızla ve etkili bir şekilde sonuçlar alınır. Bu sistem ile kolajen lifleri uyarılır ve bacaklar inceltilerek gerginleşmesi sağlanır. Kişilere baştan aşağı kadar enerji verir.

Accent Prime Karın Uygulaması

Karın bölgesi kadınların vücunda bulunan en hassas bölgelerden birisi olmaktadır. Hareketsiz yaşam, stres, zorlayıcı olan diyetler, gebelik ve yaş gibi etkenlerin tamamı herkesi rahatsız eden sarkmış karın görüntüsüne katkı sağlar. Cildin esnekliğinin geri kazandırılmasında bazen zorlu egzersizler işe yaramaz. Accent prime ise karın bölgesinde bulunan yağ fazlalıklarını yok ederek, cilde sıkılık ve esneklik kazandırıp, harika sonuçlar elde edilmesini sağlar.

Yüz ve Çevresinde Accent Prime Uygulaması;

Accent prime, kolajen liflerden oluşmakta olan bir ağ üzerinde çalışmaktadır. Böylece onları harekete geçirip, cildin elastikiyet ve şeklini yeniden kazandırmaktadır. Aynı zamanda yağ miktarını önemli ölçülerde azaltma yeteneğine de sahiptir.

Omuz Bölgesinde Accent Prime Uygulaması;

Kişiler yaşlandıkça, omuzları sertliklerini yitirebilir. Bu durum da aşırı görünür yağlara ve istenmeyen bir görüntüye sebep olabilir. Accent prime, kol ve omuz bölgelerinde de son derece etkili olmaktadır. Ultrasonik radyo dalgaları kullanılarak aşırı olan yağları hızlı ve kolay bir şekilde yok eder, kişilere pürüzsüz bir omuz imkanı sunar.

Accent Prime Uygulaması Kimler için Uygundur?

Accent prime, ciltte bulunan elastikiyetin nerede ise kaybolması halinde karşılaşılan bir tedavi yöntemidir. Cilt dokusunda bulunan elastikiyet özelliği daha çok kişilerin yaşlanması durumunda ortaya çıktığından dolayı, bu tedavi yöntemi daha çok yaşı ilerlemiş olan kişiler de ve bu durumun sonunda vücutlarında bulunan belli bölgelerinde sarkma, yağlanma veya farklı görüntü bozuklukları oluşan kişilere uygulanır. Kısacası, pürüzsüz bir görünüme sahip olmak için en etkili yöntemlerden birisi accent prime'dır.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 25873 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim