• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 14 °C

Acıbadem Fulya Hastanesi hizmete sunuldu

Acıbadem Fulya Hastanesi hizmete sunuldu
İstanbul’un merkezinde Türkiye’nin hizmetinde yeni bir Acıbadem. Acıbadem Sağlık Grubu’nun yeni halkası Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul’un en merkezi noktalarından Beşiktaş Fulya’da hizmete açıldı.

 

İstanbul’un merkezinde Türkiye’nin hizmetinde yeni bir Acıbadem

ACIBADEM FULYA HASTANESİ HİZMETE SUNULDU

Acıbadem Sağlık Grubu’nun yeni halkası Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul’un en merkezi noktalarından Beşiktaş Fulya’da hizmete açıldı. Şehrin merkezinde olması sayesinde kolayca ulaşılabilme avantajına sahip olan hastane, deneyimli hekimleri, yetkin sağlık personeli ve ileri teknolojisi ile tıbbın her alanında 7 gün 24 saat hizmete hazır…

Acıbadem Sağlık Grubu’nun sağlık alanındaki 19 yıllık birikimiyle hayata geçirilen Acıbadem Fulya Hastanesi hizmete girdi. Süleyman Seba Ticaret Merkezi bünyesinde kurulan ve 22.000 m2 kapalı alana sahip olan Acıbadem Fulya Hastanesi, binasından hizmet çeşitliliğine kadar her alanda hasta odaklı bir anlayışı benimsiyor. Genel amaçlı bir hastane olması nedeniyle tıbbın tüm dallarında hizmet veriyor. Modern bir yaklaşımla tasarlanan Acıbadem Fulya Hastanesi, tedavi sürecinde hastalara psikolojik katkı sağlayacak fiziksel şartlara da sahip.

HASTA ODAKLI YAKLAŞIM

Acıbadem Fulya Hastanesi, gerek mimarisi gerekse vereceği hizmetiyle hasta güvenliği ve konforunu ön planda tutuyor. İşte hastanenin bu alandaki farklılıklarından bazıları…

Özel mimari tasarım: Hastane genelinde hasta ve hasta yakınlarına, sofistike bir mimariyle farklı ve özel bir yapıda hizmet sunuluyor. Hastane, modern dizaynıyla tedavi sürecinde hastalara psikolojik katkı sağlayacak fiziksel şartlarla donatılmış durumda.

Hastanın minimum dolaşımı: Özel yerleşim modeli, hekim ve hastanın hastane içerisindeki hareketini efektif hale getirerek hızlandırıyor, zaman kaybını engelliyor. Özel mimari tasarımla hastaların hastane içinde minimal dolaşımı hedefleniyor.

Yaşam alanları: Hastane bünyesindeki hasta katlarında, özel dinlenme alanları, misafirler ve hasta yakınlarının sıkılmaması için “gündüz odaları” bulunuyor. Hasta yakınları bu alanlarda kitap okuyarak, dinlenerek ya da TV seyrederek zaman geçirebiliyor. Katlarda kliniğe özel eğitimli hasta kabul ve danışma ile yönlendirme personelleri bulunuyor.

Tek merkezden hizmet: Hastaların tanı ve tedavisinin başka bir merkeze gereksinim duyulmadan tamamlanması, gerekli ikinci görüş ve üst uzmanlık dallarına kolaylıkla erişilebilmesi sağlanıyor. Hastaların yatış katlarından taburcu edilmelerinin kaldıkları katta gerçekleştirebilmesi bu yaklaşımla ilintili.

Hasta mahremiyeti: Ameliyathane ve yoğun bakımdaki bekleme salonlarıyla özel hekim görüşme odaları, hasta yakınlarına sonuçları beklerken rahat bir ortam sunuyor ve özel hekim görüşmelerinde hasta ve hasta yakınlarının mahremiyetinin korunması amaçlanıyor.

Hasta odalarında teknoloji ve konfor

Özel tasarımlı odalar sadece hastaya değil, hastanede uzun süre kalacak olan hasta yakınlarına da benzersiz bir konfor sağlıyor. Standart ve suit tipteki hasta odaları, hastaları gün ışığıyla buluşturacak şekilde konumlandırıldı. Yapay ışıklandırma sisteminin ise hastayı rahatsız etmeyecek özelliklerde olması dikkat çeken ayrıntılardan biri. Yatan hasta odalarında elektronik olarak ulaşılabilen bilgi ekranları, hekimlerin hastayla ilgili bilgilere anında ve kolayca ulaşabilmesini sağlıyor. PACS sistemi ile hastanın tüm radyolojik görüntüleri sistemde kaydediliyor ve tüm Acıbadem hastanelerinde gerçek zamanlı olarak görüntülenebiliyor. Hasta odalarındaki dijital ekranlarda, hastanın durumuyla ilgili kısıtlamalar, hekim ve sorumlu hemşire bilgileri ile iletilmek istenen mesajlar yer alıyor.

ORTOPEDİ VE SPORCU SAĞLIĞINDA

FARK YARATAN HİZMET

Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı, Ortopedi ve Travmatoloji branşlarında Türkiye’nin tek, dünyanın ise sayılı referans merkezlerinden biri olmaya aday. Spor yaralanmaları ve spor yapanlarda karşılaşılan sağlık sorunlarının tanı ve tedavisi alanında uzmanlaşarak Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Hastanede, amatör ve profesyonel sporcu sağlığına yönelik özel birimler yer alıyor. Acıbadem Fulya Hastanesi’nde ayrıca medikal altyapı kontrolü ve spor danışmanlığı ile yaş, cinsiyet, vücut yapısı, kardiyovasküler kapasite gibi faktörler değerlendirilerek kişiye özel programlar çıkarılıyor. Hastanede, ‘kişisel ve performans artırıcı egzersiz programları’ da sunuluyor.

KARDİYAK REHABİLİTASYON PROGRAMI

Kardiyak hastalarında egzersiz ve aktivite programları, tedavinin ayrılmaz bir parçası. Kardiyak rehabilitasyon, kalp hastalarının çabuk iyileşmesine, fiziksel, mental ve sosyal fonksiyonlarına olabildiğince iyi standartlarda dönebilmelerine destek sağlıyor. Programdaki egzersizler kişiye özel oluşturuluyor, ihtiyacı olan hastalarda EKG kontrollü olarak yapılıyor. Bu hizmet hastalar dışında, sağlıklı bireylere de veriliyor.

Bu haber toplam 19017 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim