• BIST 9463.73
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 18 °C

Acil Afet Eğitim ve Simülasyon Merkezi yazılım ve donanım alımı ihalesi

Acil Afet Eğitim ve Simülasyon Merkezi yazılım ve donanım alımı ihalesi
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Acil Afet Eğitim ve Simülasyon Merkezi yazılım ve donanım alımı ihalesi hakkında duyuru yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Acil Afet Eğitim ve Simülasyon Merkezi yazılım ve donanım alımı ihalesi hakkında duyuru yayımlandı;

 

İHALEYE DAVET 

TC.
SAĞLIK BAKANLIĞI
ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

 

ACİL AFET EĞİTİM VE SİMÜLASYON MERKEZİ YAZILIM VE DONANIM ALIMI İHALESİ

 

1.    Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Sağlık Sektörünün Yeniden Yapılandırılmasına Destek Projesi kapsamındaki harcamaları finanse etmek üzere Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (IBRD) bir ikraz (İkraz No 7717-TU) sağlamıştır. Bu ikrazın bir bölümü Acil Afet Eğitim Ve Simülasyon Merkezi Yazılım Ve Donanım Alımı işi sonucu oluşacak sözleşme kapsamında uygun ödemeler halinde kullandırılacaktır. 

2.    Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ uygun teklif sahiplerini, aşağıda detayları sunulan malların tedarikinin gerçekleştirilmesi için Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Ulusal Rekabetçi İhale (National Competitive Bidding – NCB) yöntemi ile hazırladıkları imzalı ve kapalı zarf tekliflerini sunmak üzere davet etmektedir. Bahsi geçen tedarik işi 2(iki) ihale paketi bazında yapılacaktır. 

Söz konusu mallar; 

İHALE PAKET NO:

MALZEME İSMİ

ADET

Lot 1

Acil Afet Eğitim Ve Simülasyon Merkezi Donanım Alımı

 

G.1.1.

Hasta Simülasyon Manken Seti

2

G.1.2.

Bilgisayar Destekli Çocuk Hasta Simülatörü Manken Seti

3

G.1.3.

Travma (Yaralanma) Simülasyon Maketi ( Mankeni) Alımı

2

G.1.4.

Zorlu Hava Yolu Maketi(Mankeni) Alımı

10

G.1.5.

Yaralı Makyaj Kiti alımı

10

Lot 2

Acil Afet Eğitim Ve Simülasyon Merkezi Yazılım Alımı

 

G.2.1.

Acil Durum ve Afetlerde Olay Yeri Yönetimi Simülasyon    

Yazılım Programı Alımı

1

  

3.    Her bir ihale paketi için belirlenen asgari yeterlilik şartları aşağıda belirtilmiş, detayları ise ihale dokümanında verilmiştir. Teklif verenlerin teklif verdikleri pakette istenen şartların tamamını sağlamaları gerekmektedir. Bu teklifte belirtilen ihale paketlerinden biri ya da daha fazlası için teklif verilebilir. Bu durumda aşağıdaki 4. Madde hükümlerine göre değerlendirme yapılacaktır.   

i.   Teklif sahibinin son üç (3) yıllık (2010-2011-2012*) cirolarının aritmetik ortalaması bu ihale kapsamında teklif edilen her bir ihale paketine ait aşağıdaki tabloda belirtilen miktarlardan az olmaması gerekmektedir. (Ciro, Bilanço ve Gelir Tablosu ile belgelendirilecek olup YMM veya vergi dairesi onaylı olacaktır ve gerekmesi halinde hesaplamalar yapılırken ait olduğu dönemin son günündeki TC Merkez Bankası Döviz Satış kurundan Türk Lirasına çevrilecektir.) 

* Son 3 yıl ihalenin çıkıldığı yıla göre uygun olduğu şekilde düzenlenecektir. 

İHALE PAKET NO:

Son 3 Yıllık Ciroların Aritmetik Ortalamaları için Teklif Veren Firmalardan İstenen Asgari Miktarlar (TL)

Lot 1

1.100.000 TL   (son 3 yılın ortalaması)

Lot 2

   170.000 TL   (son 3 yılın ortalaması)

 

ii.  Teklif sahibinin son beş (5) yılda teklif verilen Lot 1 için en az 6 simülasyon mankeni ve Lot 2 için ise benzer bir yazılım tedarik işini yapmış olduğunu referans mektupları ve önceki iş bitirme belgeleri ile tevsik etmesi gerekmektedir. Teklif Sahibi son beş (5) yıldır müşterisi olan kurum ve kişilerin isim ve adreslerini teklifi ile birlikte verecektir.(Son beş yıl, teklif verilen yılın bir önceki yılından başlamak üzere geriye olan beş yıldır.) 

iii. Teklif sahibi Dünya Bankası’nın yasaklılar listesinde bulunmamalıdır. (Bölüm1 - Teklif Sahiplerine Talimatlar Madde 2.3) 

iv. Davalık olduğu konular: Teklif Sahibi, son beş (5) yıl  içerisinde tamamladığı veya halen devam eden Sözleşmelerle ilgili dava veya tahkim ve diğer hukuksal durumu hakkında tam ve doğru bilgiyi içeren beyanname (teklif veren tarafından hazırlanacaktır) verecektir. Teklif Sahibinin yanlış veya eksik bilgi vermesi başvurusunun iptaline neden olabilecektir. 

4.    İlgilenen firmalar, bir veya birden çok ihale paketi için teklif verebilirler. Her bir paket için verilecek teklifler ayrı ayrı verilecek ve bu tekliflere ait teklif dosyaları İhale Dokümanında belirtildiği şekilde ayrı ayrı tanzim edilerek üstüne teklifin hangi pakete ait olduğu, ihale referans numarası ve ihale paket numarası yazılarak belirtilecektir. İdare, teklifleri, 8. maddede belirtilen yer ve saatte teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların önünde 1. ihale paketinden başlayarak açacaktır. Değerlendirme aşamasında, en düşük geçerli teklifi veren ve ihale dokümanlarında yazılı asgari yeterlik şartlarını sağlayan firma ihaleyi kazanacaktır.

Bir isteklinin birden fazla ihale paketine teklif vermesi mümkün olmakla birlikte, bu tekliflerin en düşük teklifler olması durumunda, bahsi geçen ihale paketlerinin bir ya da daha fazlasını kazanabilmesi için ihale dokümanında söz konusu her bir paket için istenen asgari yeterlilik şartlarının kümülatifinin sağlaması zorunludur.

İdare, bu ihale kapsamındaki paketlerin tümünü birlikte değerlendirecek ve söz konusu paketler için asgari yeterlilik şartlarının kümülatifini sağlayan ve İdare için değerlendirilmiş en düşük toplam maliyeti oluşturan geçerli teklif kombinasyonunu belirleyerek ihaleleri sonuçlandıracaktır. 

5.    İlgilenen uygun teklif sahipleri, aşağıdaki adresten daha fazla bilgi edinebilir ya da ihale belgelerini bu adreste inceleyebilirler: İhaleyle ilgili bilgi edinmek ve ihale şartnamesini almak için aşağıdaki adrese başvurulabilir. 

T.C. Sağlık Bakanlığı
Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Mithat Paşa Caddesi No:3 B. Blok Zemin Kat Ankara/Türkiye
Telefon:  +90 312 585  13 15
Faks     : +90 312 434 35 85
Web     : www.acilafet.gov.tr 

6.    İlgilenen teklif sahipleri yukarıdaki adrese yazılı başvuruda bulunarak tüm ihale paketlerini içeren ihale belgelerinin tamamını 50 TL (Elli Türk Lirası) karşılığında, söz konusu meblağı Sağlık Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğünün T.C. Merkez Bankası, Ankara Şubesindeki 350121014-4 numaralı (IBAN # TR420000100100000350121014) hesabına banka transferi yoluyla veya Saymanlık veznesine (Konur 2 sok No:37 Kat:1 Bakanlıklar, ANKARA) yatırarak satın alabilirler. Bu ücret geri ödenmez. 

7.    Teklifler, Teklif Açılış Tarihi olan 21/10/2013 tarihinden itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacaktır. Teklif sahipleri teklif verdikleri her bir ihale paketi için aşağıda belirtilen miktardan az olmamak üzere bir geçici teminatla birlikte yukarıda 5. Maddede belirtilen adrese 21/10/2013 tarihi, saat 10:00’a kadar teslim edilmelidir.

8.     

İHALE PAKET NO:

Teklif Veren Firmalardan İstenen Asgari Geçici Teminat Mektubu Miktarları (TL)

Lot 1

21.000,00 TL

Lot 2

3.300,00 TL

  

9.    Teklifler 21/10/2013 tarihinde T.C. Sağlık Bakanlığı- Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü-Mithat Paşa Caddesi No:3 B. Blok Zemin Kat Sıhhiye/Ankara adresinde saat 10:15’te katılmak isteyen teklif sahibi firmaların temsilcileri huzurunda açılacaktır.

10. Geç verilen teklifler kabul edilmeyecek ve açılmadan iade edilecektir. Bu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi değildir. 

 

Not: Bu ilan metni Genel Müdürlüğümüz Sitesinde  ihale tarihine kadar  yayımlanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3915 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim