• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 22 °C

Aile Hekimleri Ağustos ayı maaş hesaplaması duyurusu

Aile Hekimleri Ağustos ayı maaş hesaplaması duyurusu
Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı tarafından Aile Hekimleri 2012 Ağustos ayı maaş hesaplaması hakkında duyuru yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı tarafından Aile Hekimleri 2012 Ağustos ayı maaş hesaplaması hakkında duyuru yayımlanmıştır;

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı

 

 

 

Sayı: B.10.1.HSK.0.06.00.00/869/7832    03.09.2012

Konu: Ağustos Ayı Performans Kesintisi

 

 

………………………..VALİLİĞİNE

(Halk Sağlığı Müdürlüğü)

 

Bilindiği üzere, 1 Ağustos itibarıyla Sağlık-Net 2 geçişi başlamıştır. Bu süreçte, Bakanlığımızın merkezdeki ve illerdeki tüm ilgili birimleri bu geçişin sorunsuz olması için yoğun bir çaba göstermişlerdir. 01-31 Ağustos 2012 arasında girilen veriler üzerinde yapılan değerlendirmede önemli oranda verinin veri tabanına kaydedildiği gözlemlenmiş ilave 3 günde de gelecek verilerle de veri gönderiminin artacağı değerlendirilmiştir. Buna rağmen özellikle bazı yazılım geliştiricilerin entegrasyonu gerçekleştirmekte sorun yaşamaları ya da gecikmeleri başta olmak üzere, çeşitli nedenlerle veri gönderiminde aksaklık yaşayan hekimlerin ve aile sağlığı elemanlarının mağduriyet yaşamaması esastır.

 

Yukarıda belirtilen esaslar doğrultusunda, aile hekimliği uygulaması kapsamında çalışan personelin ödemelerinde sıkıntı yaşanmaması amacıyla Ağustos ayı ödemeleri için performans kesintilerinin bir ay ertelenmesinin uygun olacağı, bu süreçte, ilinizdeki hekimler, bu hekimlerin kullandığı yazılımların geliştiricileri ve Müdürlüğünüzce yapılması gereken işlemler varsa bunların hepsinin ivedilikle tamamlanarak, tüm hekimlerin verilerini eksiksiz ve doğru bir şekilde göndermesi acilen sağlanmalıdır.

 

Mağduriyetin engellenmesi ve sorunların çözülmesi için makul bir süre tanınması adına, aile hekimliği uygulaması kapsamında çalışan personelin Ağustos ayı için Eylül başında hesaplanacak olan ödemelerine performans kesintisi yansıtılmayacak olup, bu kesintiler Ekim ayında geriye dönük olarak uygulanacaktır.

 

Yukarıda belirtilen tüm hususlara azami özenin gösterilmesi, sorunların bir an önce çözülmesi ve ilinizdeki tüm aile hekimleri ve aile sağlığı elemanlarının bilgilendirilmesi hususunda;

 

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 

 

 

 

Yrd. Doç. Dr. Mustafa AKSOY

Kurum Başkanı

 

 

 

Gereği:

81 İl Valiliğine

 

Duyurunun aslı için tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3553 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim