• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Bursa 7 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 10 °C

Akupunktur Tedavisi ile Kilolarınıza Veda Edin!

Akupunktur Tedavisi ile Kilolarınıza Veda Edin!
Akupunktur tedavisi ile vücuttaki pek çok kronik hastalık tedavi edilirken aynı zamanda bir türlü kurtulamadığımız kilolarımızdan da kolay bir biçimde kurtulmak mümkündür.

 

Akupunktur tedavisi ile vücuttaki pek çok kronik hastalık tedavi edilirken aynı zamanda bir türlü kurtulamadığımız kilolarımızdan da kolay bir biçimde kurtulmak mümkündür. Bu tedavi açlık hissinin minimum seviyede tutulmasını sağlayarak günlük öğünleri azaltmanıza yardımcı olacak ve hızlı bir şekilde kilo vermeniz kolaylaşacaktır.

Akupunktur zayıflama yöntemi aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek isteyenlere yönelik de iyi bir yardımcı olarak bilinmektedir. Az ve sık beslenerek hem fit kalabilir hem de sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Akupunktur Tedavisinin Faydaları Saymakla Bitmiyor

Akupunktur tedavisi yalnızca zayıflama alanında değil farklı konularda da oldukça önemli çözümler sunan bir tedavi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Özellikle tıbbi yöntemlerle yapılan tedavilerin desteklenerek daha hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağladığı için tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır.

Sigara kullanımını sonlandırmak isteyenler, psikolojik hastalıklara karşı daha dayanıklı olmak isteyenler, uyku problemi çekenler ya da kronik şeker tansiyon hastası olanlar akupunktur faydaları aracılığıyla istedikleri sağlıklı hayata kavuşabilirler.

Akupunktur tedavisi, vücudun ağrı ya da acı noktalarını belirleyen bir tedavi olduğu için kas ya da eklem ağrıları gibi hissedilen yoğun ağrıların da kolay bir biçimde tedavi edilmesini sağlamaktadır. Bu sayede uyku ya da halsizlik gibi tanımlanamayan durumlara da tedavi etkisi sunmaktadır.

Küçük iğneler yardımıyla vücudun bu noktalarına baskı uygulanarak uyarılması sağlanır Bu uyarılma eşiği ile birlikte pek çok hastalığın tedavi edildiği ve bilinen pek çok bağımlılığın da sonlandığı bilinmektedir.

Ağrısız Sancısız Tedavi Yöntemi

Akupunktur tedavisi, vücudun belirli bölgelerindeki noktalara uygulanan bir tedavi olmasının yanı sıra herhangi bir ağrı ya da acı oluşturmadığı için de kolaylıkla tercih edilebilmektedir. Özellikle ayak ya da baş bölgesinde yaygın olarak kullanılmakta olan akupunktur noktaları kısa sürede tedavinin önemli bir anahtarı olarak görülmektedir.

Yüz akupunkturunun faydaları genellikle sinir sistemi tarafından etkilenen hastalıklarla ilgili olurken diğer bölgelerdeki akupunktur noktalarının zayıflama ya da sağlıklı yaşama ilişkin farklı tedavileri de sağladıkları bilinmektedir.

Akupunktur noktaları belirlenirken hem hastaların mevcut sağlık durumları göz önünde bulundurulmakta hem de hangi noktalar ile tedavi sağlandığı göz önünde bulundurularak tedaviler uygulanmaktadır. Yapılan tedaviler esnasında hastaları farklı bir talepte bulunmaları halinde yeni akupunktur noktaları da işaretlenebilmektedir.

Akupunktur tedavisinin doğru kişiler tarafından yapılması ve düzenli bir biçimde kontrollerinin sürdürülmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle tedaviye başlanmadan önce gerekli bilgilendirmelerin alınması ve sürece konuya dair bilgi birikimi ile başlanması önemlidir.

Kocaeli Akupunktur Tedavisi hakkında ayrıntılı bilgi veya randevu almak için,
+90 542 520 00 15 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Web: www.drrabiaterzi.com
Telefon: +90 542 520 00 15
WhatsApp: +90 542 439 10 52
İnstagram :
@doc.dr.rabiaterzi

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 13769 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim