• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 27 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 25 °C

Ameliyatsız burun estetiği

Ameliyatsız burun estetiği
Ameliyatsız burun estetiği son zamanlarda çok ilgi çekmeye başladı.

Ankara’da gerçekleştirilen burun estetiği tüm estetik ameliyatlar arasında en çok yapılan operasyon olarak ön plana çıkıyor. Ankara Ameliyatsız Burun Estetiği operasyonlarında inanılmaz olumlu sonuçlar almaktadır.

Ameliyatsız burun estetiği denilince, burun estetiği olmak yerine dolgu ve botox ( botoks ) yapılsın, fonksiyonel bir burun olsun diye bir şey kesinlikle düşünülmemelidir. Çünkü burun sorunları aşırı seviyede olup bununla ilgili iki ana grup sorun mevcut. Birincisi görsel sıkıntı, ikincisi ise nefes alma sıkıntısıdır. Ameliyatsız burun estetiği yöntemleri, nefes sıkıntısı yaşayan kişilerde kesinlikle işe yaramaz. Çünkü sorun burunun iç yapılarıdır, ilaç tedavisi veya ameliyat haricinde düzelmesi mümkün değildir. Görsel sıkıntısı olanların ise şikayetleri çok çeşitlidir. Bu şikayetlerin bir bölümü ameliyatsız düzeltilebilmektedir. Ameliyatsız burun estetiği ile düzeltilebilen burun sıkıntılarının en başında ise burun üzerindeki küçük çukurlar gelir. Hafif bir çöküntü varsa bunu dolgu ile düzeltebiliyoruz. Burun estetiği ameliyatı olmuş fakat ufak tefek girinti çıkıntı kalmış burunlar da ise ameliyat yerine dolgu tercih edilebilir. Dolgular en az 1 yıl kalıcıdır. Ankara Dolgu işlemlerinde tekrarlama olursa bu süre daha da uzayabilir. Ameliyatsız burun estetiğinde kullanılan başka bir uygulamada botoks’dur. Özellikle konuşurken burun ucunun oynadığı durumlarda botox ( botoks ) işe yaramaktadır. Ankara Botox tedavisinde de ana merkez konumundadır.

Ameliyatsız burun estetiği yapılmasına karar verilmeden önce hasta çok iyi analiz edilmeli, detaylı bir bilgilendirme yapılmalı ve hatta mümkünse örnek bir hasta fotoğrafı göstererek hastanın onayını almak gerekir.

Ayrıntılı Bilgi İçin Dr. Ali Şahan’ın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: http://dralsa.com

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 7334 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim