• BIST 9524.59
  • Altın 2511.01
  • Dolar 32.5588
  • Euro 34.6764
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 15 °C

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?
Zaman ilerledikçe yüzümüzdeki değişimler çok net biçimde ortaya çıkmaya başlar. Yaşlılığın habercisi olan sarkmalar meydana gelmeye başlar.

 

Zayıflayan bağ dokusu, kolajen ve elastik liflerde azalmanın etkisiyle yüzümüze şeklini veren dokular yer çekimine yenik düşerek sarkmaya başlarlar. Yüzümüzde önceleri bizi yorgun gösteren, sonra alışamadığımız seviyede kırışıklıklar oluşmaya başlar ve hacim kaybı ile beraber yüzümüzün bazı kısımlarında sarkmalar meydana gelir. Bunlar da yine bağ dokusunun asıcı gücünün azalmasının sonucunda cilt altı yağ yastıklarının yer değiştirmesi ve hatta kasların da gevşemesine bağlıdır. Tüm bu sorunları ise Spring Thread ile Ameliyatsız Yüz Germe işlemleri sayesinde çözüme kavuşturmak oldukça mümkün. Dinamik Askı olarak da bilinen uygulama sayesinde yaşlılığın habercileri yüzünüzden defedilir.

Dinamik Askılamanın Avantajları Nelerdir?

Dinamik Askılama, mimik hareketleriyle paralel hareket edebilen, yüzün doğal görüntüsünü bozmayan, ciltte çekilmeler oluşturmayan, dışarıdan fark edilmeden uzun yıllar sarkmaları askılayan ve toparlayan bir uygulamadır.

• Dinamik askılamada bulunan yüksek asıcı güç sayesinde uzun yıllar dokuya iyi tutunma olanağı bulunur. Bu da işlem ömrünü uzatan önemli bir faktördür.

Dinamik askılama, yüzümüzdeki sarkmaları ve derinleşen çizgileri uzun bir süre boyunca gideren ve sarkmayı uzun yıllarca erteleyebilen etkili bir uygulamadır.

Böylece yaşlı gösteren ve sarkık haldeki yüz ifadesi tekrar genç yaşlardaki haline çevrilebilir ve bu sayede yaşlı ve mutsuz olan yüz ifadesi doğal haline döndürülebilir. Dinamik askılama işleminin çözülüp dağılmayan bir askı ile yapılmasının çeşitli avantajları vardır. Askılama ve taşıma ömrü oldukça uzundur. Dokularla reaksiyona girmediği için histolojik komplikasyon riski oldukça azdır.

Hangi Bölgelerde Uygulanabilir?

• Marionette çizgilerinin tedavisi

Burun kenarı çizgilerinin hafifletilmesi

• Boyun bölgesindeki sarkmaların toparlanması

Çene hattındaki sarkmaların toparlanması

Kaş kaldırma işlemleri

Yüz ovalinin oluşturulması veya düzeltilmesi

Ameliyatsız Yüz Germe İşlemi Nasıl Yapılır?

İşlem öncesinde lokal anestezi uygulanarak işlem görecek bölge tamamen uyuşturulur. Uygulama ortalama olarak 35 ila 45 dakika arasında tamamlanmaktadır. Yüzde ve vücutta yapılan analiz ve uygulama tasarımına göre dinamik askılamayı yapacak esnek tutucu ipler cilt altından ilerletilerek doğru yerlere oturtulur ve gerdirilerek bırakılır. Yüz çalışmalarında tutunma alanı olarak saçlı deri altı tercih edildiği için dikiş gerekmemektedir. Dikiş olmadığı için hiçbir iz bırakmayan bu işlem sonrasında iyileşme süreci çok hızlıdır. Olası şekilde hissedilecek hafif ağrılar, ağrı kesici ilaçlarla kolayca bastırılır. Hasta hemen günlük yaşantısına dönebilir. Uygulama kolay, acısız ve günlük yaşamı etkilemeyecek şekilde gerçekleşmektedir.

Ankara Ameliyatsız Yüz Germe

Sunulan verilerdeki metinler tamamen teorik olup, pratik uygulama için mutlaka hasta muayenesi şarttır. Hastanın talep ettiği işlem ve uygulama şekli uzman hekim ile yapılan görüşme sonrasında belirlenir. Eğer siz de hem daha detaylı bilgi sahibi olmak hem de Ankara’da ameliyatsız yüz germe için görüşme talebinde bulunmak isterseniz web sitesi üzerinden kolayca iletişime geçebilirsiniz.

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 11404 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim