• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 21 °C

Anka’da Bayramlaşma Töreni

Anka’da Bayramlaşma Töreni
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni hastane yönetimi, doktorlar ve tüm sağlık çalışanlarının katılımı ile gerçekleşti. Hastane lobisinde gerçekleşen törende Gaziantep Özel Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve Genel Müdür Dr. Av. Cengiz Bayram, Yönetim Kurulu Üyesi Ali ihsan Sofuoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ hastanede görev yapan hekim ve sağlık çalışanları ile bayramlaştı

Bayramın ülkemize, milletimize ve İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni eden ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan," Bu yıl da bayramlaşma geleneğimizi sürdürmenin sevincini yaşıyoruz Herkesin sevdikleriyle birlikte olduğu bir günde büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek, hastanemizde mesai yapacak olan hekim ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bayramda da, insanların şifa bulması için ekip arkadaşlarımızla birlikte biz görevimizin başında olacağız. Hastane olarak tüm tedbirleri aldık. Umarız bu bayram istenmeyen olaylar yaşanmaz. Herkesin güzel bir bayram geçirmesi tek dileğimiz" dedi.

"Sağlık hizmetini evlere taşıyoruz"

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi olarak bayram tatili boyunca da kesintisiz sağlık hizmeti vermeye devam edeceklerini söyleyen Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ, "Bayram tatili boyunca hastanemiz hizmet vermeye devam edecek. Bayram boyunca dileyen herkes ayrıca "Evde Sağlık Hizmetleri" ile hastaneye gelmelerine gerek kalmadan kendi evlerinde de sağlık hizmeti alabilecek. Yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan bireyler, fiziksel engelliler, doğum öncesi ve sonrası destek talep eden anneler ve benzeri durumlarda olan kişiler ANKA Hastanesi'nden doktor, hemşire, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri, diyetisyen, tıbbi cihaz kullanımı, laboratuvar tetkiklerine kadar istediği tüm sağlık hizmetine bayram boyunca da kolaylıkla ulaşabilecek. Evde ya da is yerinde sağlık hizmeti almak isteyenlerin ANKA Hastanesi'nin 05331557630 numaralı telefonunu araması yeterli olacak. İstenmeyen olayların yaşanmamasını dileyerek herkesin bayramını kutluyorum. Bu bayramda da insanların sağlığı için büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hekim ve sağlık çalışanlarımıza özellikle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hastane yönetimi bayram boyunca mesai yapacak hekim ve sağlık çalışanlarının yanı sıra bayramı hastanede geçirmek zorunda olan hasta ve hasta yakınlarının da bayramını kutladı. Onlara hem geçmiş olsun dileklerinde bulunan hem de bayramlarını kutlayan hastane yönetiminin bu davranışı hasta ve hasta yakınlarının takdirini topladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 876 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim