• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 18 °C

Ankara acil diş müdahalesi

Ankara acil diş müdahalesi
Katlanılması en zor ve dayanılmaz olan ağrılardan biri şüphesiz diş ağrısıdır. Üstelik ne zaman geleceği belli olmaz.

Bazen hafifçe başlar sızlamaya, bazen ise birden keskin bir acı duyarsınız. Çoğu zaman bir dişçiye gitmeyi son ana kadar ertelediğimiz bu ağrılar, ciddi sorunlara sebep olabilir.

Dişlerimiz İhmale Gelmez.

Günümüzde sıkça rastlanmaya başlayan diş ağrıları, sinüzit gibi bir çok hastalığın habercisi olabilir. Ama genel olarak diş ağrısının oluşumuna sebep olan şeyler, çürüme,diş eti iltihapları ve diş minesinde oluşan aşınmalardır. Vaktinde tedavi edilmezlerse çürükler derinleşir ve tedavisi zor bir hal alır.Örneğin diyabet hastası olan bireylerde diş taşı temizliği önemlidir.

Gecenin ilerleyen saatlerin de şiddetli bir ağrıyla uyandınız. Acil diş hekimine müraacat etmeniz gerekiyor ama açık bir diş hastanesi bulmanın zor olduğunu düşünüyorsunuz. 

Dental Ank, acil diş tedavisinde hizmet veren bir kurum. Ankara Ümitköy Diş'te 2013 yılından bu yana, ağız ve diş sağlığının tüm branşlarında hizmet veriyor.

Diş Ağrısı Neden Oluşur, Nasıl oluşur?

Gömülü olan yirmilik dişler, çürükler, sinir damar kısmında baskı oluşumuna sebep olan çürümüş bir dişin iltihaplanmaya başlaması başlıca diş ağrısı sebeplerindendir. Düşen bir dolgu da diş içinde sızlamaya sebep olabilir.

Bu durumlarda, Dental acil diş polikliniğinde, öncelikle hastanın ağrısını dindirilir, gerekiyorsa diş tedavisi uygulanır.

Acil diş tedavisi, her türlü kanal, porselen kronlar ve hareketli protezler ile yapılır.

Randevu Kolaylığı ve Hizmet Kalitesi

Online veya telefonla randevu kolaylığı ile durumunuza hızlı ve detaylı müdahelede bulunulmasını sağlayabilirsiniz.

İmplantoloji ile acısız ve rahat bir şekilde imlant tedavisi uygulanır.

Genel olarak dişlerin düzeltilmesi olan Ortodonti hizmeti de mevcuttur.

Bleaching, yani diş beyazlatma tedavisi, çocuk diş hekimliği, ağız diş ve çene cerrahisi ve daha birçok dalda hizmet veren klinik, ileri teknoloji ve tecrübeli diş hekimleri ile üst düzey bir hizmet kalitesi sunar.

Günlük hayatımızı olumsuz yönde etkileyen, çiğneme güçlüğü ve sıcak-soğuk hassasiyeti gibi durumlara sebep olan bu ağrılara ciddiyetle müdahele edildiğinde tedavi oldukça mümkündür.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 8896 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim