• BIST 9733.46
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 26 °C

Ankara Karın Germe Ameliyatı

Ankara Karın Germe Ameliyatı
Ne kadar spor ya da egzersiz yapsanız da karın bölgesinde biriken yağlardan bir türlü kurtulamıyorsanız siz de karın germe ameliyatından faydalanabilir ve böylelikle hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz.

Her geçen gün daha fazla sayıda kişinin faydalandığı bu ameliyat özellikle doğum sonrasında karın bölgesinde yağ dokusu birikiminden şikayet edenlerin imdadına yetişiyor. Aynı zamanda kilo alıp vermekten kaynaklanan bu sorun ameliyat ile ortadan kaldırılıyor ve Ankara karın germe ameliyatı yapılabilen kentler arasında yer alıyor.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılıyor?

Bu ameliyat genel anestezi altında gerçekleştiriliyor ve bu sayede hastaların işlem sırasında herhangi bir acı ya da ağrı hissetmesi mümkün olmuyor. Cilde kesi uygulanması yoluyla cilt altında biriken yağ dokusuna ulaşılıyor. Ardından fazla yağ dokusu vücuttan tahliye ediliyor ve beraberinde fazla deri de çıkarılarak karın bölgesine düz bir görünüm kazandırıyor. Şayet hastanın vücut durumu için gerekiyorsa göbek deliğinin olması gereken yere taşınması da ameliyat prosedürü içerisinde yer alıyor. Sonrasında dikiş uygulaması yapılarak kesi uygulanan yer kapatılıyor. Bu sayede karın germe ameliyatı tamamlanmış oluyor.

Konuyla ilgili fiyatlar da merak ediliyor. Öncelikle karın germe ameliyatı fiyatları 2019 yılında da makul seviyede bulunuyor diyerek yüksek rakamlardan oluşan bir bütçe ayırmanız gerekmediğini belirtelim. Ancak ameliyat için sizlere net bir fiyat bilgisi verebiliriz. Fiyat bilgisi için öncelikle doktor tarafından muayene edilmeniz gerekiyor. Hangi sağlık kuruluşuna tercih ettiğiniz ve doktorun deneyimi gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak ayırmanız gereken bütçe de değişebilir. Ancak muayene olmanız durumunda tarafınıza mutlaka bir fiyat bilgisi net bir şekilde iletilecektir.

Karın Germe Ameliyatların Doktor Seçimi Önemli mi?

Karın germe ameliyatlarında deneyimli bir doktoru tercih etmeniz, ne kadar bütçe ayırmanız gerektiği konusundan çok daha fazla önem taşıyor. Ameliyatın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi ve konforlu bir iyileşme sürecinin ardından günlük hayatınızda sorunsuz bir şekilde dönebilmeniz doktorunuzun deneyimi ile çok yakından ilgili olan konulardır. Bu ameliyatı yapan hekimlerden olan Dr. Serdar Yüce'den de detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ameliyat planlamasının sizin için en kısa sürede yapılması amacıyla zaman kaybetmeden randevu talebinizi oluşturun. Bundan böyle karın bölgesinde biriken yağlardan kurtulmak için çok uzun uğraşlar vermenize ve yıllarca spor yapmanıza gerek kalmıyor. Elbette egzersiz ve spor hayatınızın bir parçası olmalı! Fakat bu yolla karın bölgesinde biriken yağlardan kurtulamıyorsanız karın germe ameliyatına sıcak bakmanızın vakti gelmiş demektir.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 6516 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim