• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Bursa 2 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 7 °C

Artık Modanın adı ‘Genital Estetik’

Artık Modanın adı ‘Genital Estetik’
Kadınlar her şeyin en iyisine layıktırlar. Eskiden kadınlar genital estetik konusunda utanır ve genital organlarını olduğu gibi kabul ederlerdi. Ancak teknoloji çok gelişti. Ve tabi ki kadınlar bu konuda daha farkındalık sahibiler.

Sarkmış iç ve dış vajinal dudaklar, genişlemiş ya da evlilik ile sonuçlanmadan bozulan kızlık zarı. İşte artık tüm bunların çözümü genital estetik de. Kadınların özgüvenini derinden etkileyen bu sorunlarla baş etmeleri artık çok daha kolay. Peki genital estetik ile neler yapılabilir?

  • Kızlık zarı tamiri yapılabilir
  • Genişleyen vajina daraltılarak eski haline getirilebilir
  • Dış vajinal dudaklar daha dolgunlaştırılabilir.
  • Yada küçük (iç) vajinal dudaklar daha küçük ve estetik hale getirilebilir. (Labioplasti)

Vajina Daraltma Operasyonu Nedir?

Daha önceden geçirilen ameliyatlar, yaş, kilo, doğum ya da ilişki sıklığı nedeni ile zamanla vajina genişlemektedir. Bu durum çiftlerin cinsel yaşamlarını olumsuz etkilemekte olup özellikle kadın için psikolojik baskı yaratmadır. Ancak vajinal estetik ile buna son verilebilir. 30 dakika sürecek operasyon ile vajina daraltma yapılıp kadına cinsel özgüveni tekrar verilmektedir. Bu operasyon doğru doktor seçimi ile mutlak başarı sağlamaktadır. Sizlerde bu konudan muzdarip iseniz kliniğimize gelerek sorununuza çözüm bulabilir veya 0(552) 399 90 80 arayarak bilgi alabilirsiniz

Küçük Dudak Estetiği (Labioplasti) Nedir?

Küçük dudak estetiği nedir? Bazen kadınlarda küçük dudak olarak adlandırılan vajinal dudaklar normale göre büyük yada sarkık biçimdedir. Bu durumda kişi çok dar giyindiği zaman bu dudaklar dışarıdan belli olmakta ve görüntüsel olarak rahatsız hissetmektedir. Küçük dudak estetiği ile dudaklar istenilen boyuta anestezi altında getirilir. Bu işlem anestezilidir ve yaklaşık 30 dakika sürmektedir. İşlem sonrasında hasta günlük hayatına rahatlıkla dönebilmektedirler. Labioplasti sonrası doktorunun verdiği reçetedeki ilaçlar düzenli kullanmalı, hijyene dikkat edilmelidir. Ayrıca özellikle 1 hafta boyunca havuz, deniz gibi toplu yerlere girilmemeli, ayakta duş alınmalıdır. Bu detaylara dikkat edildikten sonra bu estetik operasyon  günlük rutin hayatınızı etkilememektedir. Yaklaşık on beş içinde iyileşir ve istenilen estetik görünümlü vajinal dudaklara sahip olursunuz.

Büyük Dudakların Dolgunlaştırılması Nedir?

Her kadının genital bölge yapısı farklıdır. Genetik,kilo,yaşlanma gibi nedenlerden ötürü genital bölgedeki  büyük dudaklar daha buruşuk ve sarkık olabilmektedir. Kilo verildikten sonrada büyük dudaklarda sarkıklık ve buruşukluk olur, bunun sebebi yağ ile cildin genişlemesi kilo verildiğinde yağ dokusunun kaybından  dolayı cildin eski haline gelememesidir. Özellikle yaş ilerledikçe bu durumla daha sık karşılaşılır. Bu gibi durumlarda hastanın kendisinden alınan yağ dokusu ya da partiküllü hyaluronik asit içeren dolgu maddesi dudaklara enjekte edilerek dudaklar istenilen şekle getirilebilir. İşlem lokal ya da genel anestezi altında yapılmakta olup yaklaşık 30 dakika sürmektedir.

Kızlık zarı tamiri nedir?

Bazen her şey hayal ettiğimiz gibi olmayabilir. Evlilik ile biten ilişki, geçirilen bir kaza, yapılan ters bir hareket vs. gibi nedenlerden dolayı kızlık zarı yırtılır. Yırtılan kızlık zarı kendiliğinden eskiye dönemez. Bu durumlarda kadınlar kızlık zarı dikimi işlemine yönelmektedirler. Çünkü toplumumuz hala bakireliğe çok önem veren bir toplumdur. Kızlık zarı tamiri ile yırtılan kızlık zarı eski haline getirilerek bu sorununa çözüm olmaktadır.

Genital Estetik Mutlak Çözüm müdür?

Estetik operasyonlar artık günümüz de sık başvurulan işlemlerdir.Kadınlarda özellikle konu genital estetik olunca çabalarının sonucunu görmek isterler. Genital estetik ile sorunlarınız çözüme ulaşır mı? Evet.Tecrübeli ellerde yapılacak operasyonla,dudaklar ve vajina sıkılığınız istediğiniz hale getirilerek memnuniyet sağlanmaktadır. Bu konuda sadece doktor seçimine dikkat etmelisiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 4294 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim