• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Bursa 7 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 10 °C

Ayarlanabilir Ev Tipi Hasta Yatağı Nedir?

Ayarlanabilir Ev Tipi Hasta Yatağı Nedir?
Hasta yatağı hem ev tipi hem de yoğun bakım tipi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu yatakları tercih ederken pek çok özelliği göz önünde bulundurmak gerekir.

 

Uzun sürede tedavi görmesi gereken kişiler ya da sürekli olarak yapması gereken hastalıkları bulunan kişiler ev tipi hasta yatakları tercih ederek konforlu bir şekilde hastalık sürecini geçirebilirler. Bunun için evinize uygun bir yatak tercih etmeniz gerekir.

Bu yataklar sayesinde hastaların daha rahat etmesi söz konusu olacaktır. Aynı zamanda evde hastane ortamı yaratıldığı için tedavi sürecini olumlu yönde etki etmek mümkün olacaktır. Son zamanlarda çok fazla tercih edilen modeller mevcuttur. Hastalık durumuna bağlı olarak tercih edilen hasta yatakları da değişiklik gösteriyor.

Sürekli olarak yatan kişilerde yatak yaraları ya da kas ağrısı gibi problemler kendini göstermeye başlar. Bu sebepten sıradan yataklardan ziyade hasta yataklarına tercih ederek oluşacak olumsuz durumlara karşı önlem almak mümkün olacaktır.

Ev tipi hasta yatakları hem hastanın hem de hasta bakıcısının işini kolaylaştırmak adına son derece ideal tercihlerden biri olacaktır. Ev tipi hasta yatağı çeşitlerinin pek çok özelliği mevcuttur. Bu özellikleri sayesinde büyük bir konfor ortamı yaratmak söz konusudur.

Ayarlanabilir Ev Tipi Hasta Yatağı Modelleri

Hastalar için pek çok yatak modeli mevcuttur. Bunlardan bir tanesi de ev tipi hasta yataklarıdır. Ev tipi hasta yatakları tercih ederek hastanıza evde de iyi bir bakım uygulamak söz konusu olacaktır. Ev tipi hasta yataklarının pek çok modeli bulunuyor.

Hem motorlu hem de motorsuz ev tipi hasta yatakları mevcuttur. Motorlu olan hasta yatakları uzaktan kumanda ile kolay bir şekilde kontrol edilebilen yataklardır. Motorsuz olan hasta yatakları ise manuel olarak bir çalışma gösterdiği için daha yorucu olmaktadır. Motorlu hasta yatakları tercih ederken motor sayısını göz önünde bulundurmak gerekir.

3 motorlu olan hasta yatakları son derece ideal tercihler arasında yer almaktadır. Bu yatak sayesinde hastanın bütün ihtiyaçlarını kolay bir şekilde gidermek mümkün olacaktır. Motorlu hasta yatakları tercih edildiği zaman hem hastanın hem de hasta bakıcısının konforunu sağlamak söz konusu olacaktır. Aynı zamanda daha kolay bir şekilde bakım uygulama işlemleri yapılacaktır.

Ev Tipi Hasta Yatağı Özellikleri

Ev tipi hasta yatakları hastanın hareket kabiliyetini sağlayan yataklardır. Oturması gerektiğinde ya da yemek yemesi gerektiğinde uygun pozisyonları ayarlamak mümkün olacaktır. Hasta üzerine pek çok olumlu etkisi bulunmaktadır. Aynı zamanda sadece hasta için değil hasta bakıcısı için de çok büyük bir konfor ortamı yaratacaktır.

Hasta yatağı modelleri değişiklik gösterdiği için özellikleri de değişiklik göstermektedir. Tekerlekli olan ev tipi hasta yatakları tercih edildiği zaman kolay bir şekilde başka bir odaya taşımak mümkün olacaktır. Ev tipi hasta yatağı kiralama hizmetleri de medikal firmalar tarafından sağlanmaktadır.

Ev tipi hasta yataklarının çoğunda bulunan özelliklerden biri kumandalı olmasıdır. Kumanda sayesinde kolay bir şekilde hareket imkânı sağlamak mümkündür. Aynı zamanda her birinde korumalıklar mevcuttur. Bu korumalıklar sayesinde hastanın oluşabilecek bir düşme durumuna karşı önlem alınmış olur.

Ev Tipi Hasta Yatağı Avantajları

Ev tipi hasta yatakları tercih edilirken avantajları göz önünde bulundurulmalıdır. Hastanın iyileşme sürecine olumlu bir etki yaratan ev tipi hasta yatakları pek çok özelliği ile konfor ortamı da oluşturmaktadır. Hasta yatağı fiyatları tercih edilen hasta yataklarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Pek çok farklı özellikleri mevcut olduğu için bu özellikler fiyat noktasında da değişim yaratacaktır. Hastada oluşabilecek yatak yaralarına ortadan kaldıracaktır. Hastanın daha hijyenik bir ortamda tedavi görmesi mümkün olacaktır. Aynı zamanda tedavi aşamasında daha rahat etmesi sağlanacaktır. Hasta yatakları satın almak isteyen kişiler firmamızı tercih edebilirler.

Bu haber toplam 3909 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim