TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Bedelli Askerlik Kanununun onay için Cumhurbaşkanlığına gönderildiğini, açıkladı.

TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Bedelli Askerlik Kanununun onay için Cumhurbaşkanlığına gönderildiğini, açıkladı.
Adana'da hayırsever desteğiyle yaptırılacak kardiyoloji merkezinin temeli atıldıAdana'da hayırsever iş adamı Bekir Sütcü ve kardeşleri tarafından yaptırılacak Fatma Sütcü Kardiyoloji Merkezi'nin temeli törenle atıldı.
Erzurum'da 45'inci kez kan bağışı yapan Vali Çiftçi'ye plaket verildiErzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye, Türk Kızılaya 45'inci kez kan bağışlamasından dolayı plaket takdim edildi.
Aziz Sancar Ödülü, Prof. Dr. Suat Tekin'i gururlandırdıMalatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Tekin, fizyoloji, kanser ve sinirbilim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı Aziz Sancar Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülü'ne layık görülmesinin gururunu yaşıyor.
Türk ve Avrupalı araştırmacılar, hastalara yönelik kişiselleştirilmiş tedavileri birlikte geliştirecekTürk ve Avrupalı araştırmacılar, kardiyovasküler, metabolik veya böbrek sorunları olan hastalar için kişiselleştirilmiş tıp alanında yenilikçi çözümler geliştirmek için kolları sıvayacak.
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
Kayseri'de doktorlar tekerlekli sandalyede engelli sporcularla basketbol maçı yaptı
Sağlık Bakanı Memişoğlu Kırıkkale'de konuştu:
Ani kalp durmalarına karşı üretilen yerli cihaz Ankara'da 25 noktaya yerleştirildi
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, üniversite hastanesinin inşaat alanını gezdi