• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • Ankara 10 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 14 °C
  • İzmir 15 °C

Bergüzar Korel’den meme kanserine "pembe toplu" destek

Bergüzar Korel’den meme kanserine "pembe toplu" destek
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel bu kez de meme kanseri için kolları sıvadı. Korel, meme kanseri farkındalığı için pembe top sahada projesi ile basketbol oynayacak.

Meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için gerçekleştirdiği “Pembe Top Sahada” projesinin ikincisi gerçekleştiriliyor.

HAVA ATIŞINI BERGÜZAR KOREL YAPACAK

Proje kapsamında Anadolu Efes ve EA7 Emporio Armani arasında oynayacak karşılaşma pembe top ile yapılacak hava atışı ile başlayacak. 22 Ekim tarihinde oynanacak karşılaşmanın hava atışı ise projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel tarafından yapılacak. Projeye dikkat çekmek için usta fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın objektifinin karşısına geçen Bergüzar Korel Pembe Top ile poz verdi.

berguzar-korel-meme-kanseri1.jpg

HER YIL 1 MİLYON 400 BİN KADINA TEŞHİS KOYULUYOR

Her yıl 1 milyon 400 bin kadına teşhisi konan meme kanseri 8 kadından birinde görülüyor ve binlerce kadın bu hastalık nedeniyle hayatını kaybediyor. Meme kanserinde erken teşhis ise hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi, 2014 yılında Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliği ile başlattığı “Pembe Top Sahada” isimli bilinçlendirme projesiyle kadın sağlığını tehdit eden meme kanseriyle mücadeleye bu yıl da devam ediyor.

berguzar-korel-meme-kanseri2.jpg

MEME KANSERİNDE ERKEN TANI ÖNEMLİ DOKTORDAN KORKMAYIN

Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için projeye gönüllü olarak destek veren Bergüzar Korel “Pembe Top” ile objektiflerin karşısına geçti. Korel, projenin bir diğer destekçisi, ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’a poz verdi. Korel, “Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığı bir gerçek. Bir kadın olarak sesimi duyurabildiğim tüm kadınların meme kanseri konusunda farkındalık kazanmasına destek olmayı umuyorum. Bu projenin bir parçası olmaktan çok mutluyum” dedi.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8944 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim