• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 19 °C

Bıçakcılar'ın yeni CEO'su Souheil ElHakim oldu!

Bıçakcılar'ın yeni CEO'su Souheil ElHakim oldu!
Türkiye’nin en önde gelen tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi ürünler imalatçısı ve dağıtıcısı olan ve 1959 yılından bu yana sağlık sektörüne hizmet veren BIÇAKCILAR, Souheil ElHakim’i Genel Müdür ve CEO olarak atadı.

Souheil ElHakim’in CEO olarak atanması, aynı zamanda, şirketin yenilenen misyonuna ve hedefine de uygun olarak, sağlık sektörüne ve insanların sağlıklı yaşamasına katkıda bulunma çaba ve inancı ile paralellik gösteriyor. Souheil ElHakim, yenilikçi düşünce ve inovasyon bazlı yeni teknolojiler ile geliştirilmeye devam edilecek ürünler ile sağlık sektörüne ve hastalara odaklı çözümler sunulmasına liderlik yapacaktır.

Bu göreve atandığı için mutlu olduğunu dile getiren ElHakim, “Bıçakcılar’ın, inanılmaz yetenekli çalışanlarının yardımıyla kazandığı müşteri güvenine bağlı, başarılı, uzun bir geçmişi var. Bizler gerçekten yenilikçi ve küresel bir geleceğe doğru şirketimizi büyüttükçe, misyonumuz da “İnsanların Sağlıklı Yaşamalarına Katkıda Bulunmak” değişmeyecektir. Teknoloji dünyası, sağlık sektöründe bir değişimin eşiğinde ve bizler de bu değişimin bir adım ötesinde gitmek için müşterilerimize değer katan özelliklerle oluşmuş vizyonumuzun ışığı altında yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Souheil ElHakim, CEO olarak atanmadan önce Bıçakcılar’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak küreselleşme ve inovasyon odaklı hedefleri gerçekleştirmek için görev yapıyordu.

20 seneyi aşkın tecrübesiyle sektörün başarılı liderlerinden biri olan Souheil ElHakim, Lübnan Amerikan Üniversitesi Bilgisayar ve İletişim Mühendisliği mezunu olup, yüksek lisansını Biyomedikal Mühendislik, doktorasını ise Elektrik Mühendisliği üzerine yaptı. Kariyerine 1990 yılında Amerikan Üniversitesi Hastanesi’nde Bilgisayar Mühendisi olarak başlayan ElHakim, GE Healthcare ve Medtronic gibi firmalarda muhtelif roller alarak, Amerika, Kanada, Fransa gibi farklı ülkelerde tıbbi cihaz endüstrisinde, operasyon, satış ve pazarlama, stratejik planlama, Ar-Ge departmanlarında görev yapmıştır.

Bıçakcılar hakkında:

Türkiye’nin en önde gelen tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi ürünler imalatçısı ve dağıtıcısı olan BIÇAKCILAR, 1959 yılından bu yana sağlık sektörüne hizmet vermektedir. Bıçakcılar, ürün tasarımından satış sonrası servisine kadar üretimin her aşamasında Toplam Kalite Yönetimi prensiplerine ve GMP kurallarına sıkı sıkıya bağlı olarak, i.v. kanülden, ameliyat masalarına kadar uzanan geniş bir yelpazede ürünler sunmaktadır.

80’den fazla ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin lider tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi malzeme üreticisi Bıçakcılar, 58 yıldır Türkiye medikal sektöründe tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi ürünler üretimi gerçekleştiriyor. Son teknoloji ile donatılan 31 bin metrekare üzerine kurulu İstanbul Esenyurt Üretim Merkezi’nde kaliteli üretim ve üstün hizmet anlayışıyla üretim yapan Bıçakcılar, 800’ü aşkın çalışan ve Türkiye genelinde 6 bölge müdürlüğü düzeyinde yaygın satış ağıyla hizmet vermektedir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7679 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim