• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 9 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

Bozok Üniversitesi 3 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak (DPB)

Bozok Üniversitesi 3 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak (DPB)
Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı web sitesinde yayımlandı.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz hastanesinde veya Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, geçerli KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun'un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince, gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak sözleşmeli personel alınacaktır.

Giderleri özel bütçeden karşılanacak olup, ilanla ilgili bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

SIRA NO

UNVANI

SAYI

ARANAN NİTELİKLER

1

Hemşire

1

- Hemşirelik lisans bölümü mezunu olmak,

2

Hemşire

1

- Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu,
- Sağlık Bakanlığı 'ndan onaylı Diyaliz Hemşireliği Sertifikası olup, belgelendirmek şartıyla yataklı tedavi kurumlarında en az 5 yıl diyaliz hemşiresi olarak çalışmış olmak.

3

Sağlık Teknikeri

1

- Patoloji önlisans programı mezunu,

- Belgelendirmek şartıyla makroskopi alanında deneyim sahibi olmak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1- T.C. Vatandaşı olmak,

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değişik 48'inci maddesinin (A) fıkrasının 4, 5, 6 ve 7'nci bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

3- 657 sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

4-2014 yılı KPSS (B) (Ortaöğretim mezunları için KPSSP94, Onlisans mezunları için KPSSP93), 2016 yılı KPSS (B) (Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.) grubu sınavlarına girmiş olmak,

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

6- Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,

7- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler."

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'ndan (Atatürk Yolu 7. km Erdoğan Akdağ Kampusu Rektörlük Binası Kat :3 / YOZGAT) ya da www.bozok.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istenilen belgeler ile birlikte Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacaktır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Geçerli KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenen kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) iş günü içerisinde www.bozok.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Göreve başlayanlardan, aranan şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin sözleşmeleri feshedilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Kadro sayısı kadar yedek uygulanacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:

1- Öğrenim Belgesi fotokopisi,

2- Geçerli KPSS (B) grubu sınav sonuç belge fotokopisi,

3- Başvuru Formuna yapıştırılmak üzere bir adet Fotoğraf, (son altı ay içinde çekilmiş),

4- Sözleşmeli Personel Başvuru Formu ( www.bozok.edu.tr ) ilan duyurusundan veya Personel Daire Başkanlığından temin edildikten sonra eksiksiz olarak doldurulup teslim edilecektir.

5- Başvurulan unvanda sertifika istenmiş ise belgesi,

6- Başvurulan unvanda tecrübe istenmiş ise; SGK Hizmet Belgesi ve alanında çalıştığına dair tecrübe belgesi. Tecrübe belgesinde işyeri sicil numarası açıkça yazılı olmak zorundadır.

7- Başvuru işlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, yerleştirme işlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir. Belgelerinin aslını getirmeyenlerin işlemleri yapılmayacaktır.

AÇIKLAMALAR:

1- Başvuru tarihleri: 21/07/2016 - 05/08/2016 Cuma günü saat I7.00'a kadar.

2- Her aday yalnızca bir kadroya başvuru yapabilir.

3- Başvuruda verilen tüm evraklar, fotokopi olması nedeniyle kesinlikle geri iade edilmeyecektir.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3982 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim