• BIST 9311.88
  • Altın 4344.503
  • Dolar 38.8487
  • Euro 44.8721
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 26 °C

BŞEÜ'den "Bir Damla Sağlık" etkinliği düzenlendi

BŞEÜ'den "Bir Damla Sağlık" etkinliği düzenlendi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nca üçüncü geleneksel Bir Damla Sağlık etkinliği gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin gösterdiği özverili hazırlık sürecine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin öğrenme ortamlarını zenginleştirdiğini vurguladı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Işık'ın konuşmasının ardından Prof. Dr. Mehmet Dokur periarrest ritimlere yaklaşım, Doç. Dr. Serdar Güngör hastane mikrobiyoloji laboratuvar uygulamaları ve en sık karşılaşılan patojenler, AFAD İl Müdürü Ercüment Diyar, afet farkındalığı ve Sosyal Çalışmacı Merve Salan afetlerde sosyal hizmet çalışmaları konularında sunum yaptı.

Etkinlikte, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı'na ait materyal sergisi ve interaktif etkinlik alanı ziyaretçilere açıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 628 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim