• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 5 °C
  • Antalya 11 °C
  • İzmir 8 °C

Bu Operasyon Evlilik Kurtarıyor

Bu Operasyon Evlilik Kurtarıyor
Özellikle doğum, kilo, yaş ve genetik nedenlerden dolayı vajinada genişleme olabilmektedir. Özellikle normal doğum sonrası cinsel soğuma sıklığı hayli yüksek oranlardadır.

Bilindiği gibi cinsel hayat evliliği canlı ve sağlam tutan en önemli noktalardan biridir. Cinsel yaşamdaki sorunlar eşlerin birbirine karşı tutumlarını etkileyebilmektedir. Her kadının cinsel hayatı kendi büyüsüdür ve bu büyünün bozulmasını hiç istemezler. Eşlerinin de kendileri kadar tatmin olması kadının kendine güvenini tazeler. Bu gibi durumlarda hem partneriniz hem de siz yeterince tatmin olamayacaksınız. Her kadının bu gibi durumlarda kendi özgüveni sarsılmaktadır. Bunu kabullenmek zorunda mısınız? Tabiki de hayır. İşte tam bu noktada vajinal daraltma operasyonu size yeniden özgüveninizi kazandırır.

Vajinal Daraltma Denir?

Kadınlarda geçirilen vajinal ameliyatlar, yapılan doğum ve doğumlar veya girilen ilişki sıklığı vajinanın yapısını genişletmektedir. Bu gibi durumlarda genişleyen vajinal doku eski haline geri dönemez. Bu durumda kadınlar için ilişki sırasında partnerinin ve kendisinin tatminsizliğine sebep olarak aralarında soğukluklara neden olabilmektedir. Vajina daraltma operasyonu ile vajina ideal darlığına getirilerek kadınlara özgüvenini yeniden kazandırmaktadır. Bu ameliyatlar ortalama 30 dakika arasında sürmekte olup, hastanın günlük işlerini yapmasına ve işlerine gitmelerine engel değildir.

Vajinal Daraltma Kesin Sonuç Verir mi?

Vajina bolluğu şikayeti olan kadının akıllarına gelen diğer bir soru ise vajinal daraltma kesin sonuç verir mi? Sorusudur. Evet, bu yöntem sayesinde sizde bu sorununuza kesin çözüm bulabilirsiniz. Sadece bu operasyon için doğru doktor seçimi yapmanız önemlidir. Çünkü bu, önemli bir konudur. Sizde bu hassas konuda doktor seçimi yaparken doktorunuz tecrübesinden emin olmalısınız.

Vajinal Daraltma Sonrası Nelere Dikkat Etmeliyim?

Vajinal daraltma operasyonu tecrübeli ellerde zorlu bir operasyon değildir. Bu operasyondan sonra dikkat etmeniz gereken birkaç husus vardır.

  • Operasyondan sonra bir ay boyunca ilişkiye girmemelisiniz
  • Vajinal bölgenizi temiz tutmalısınız
  • Yaklaşık bir ay boyunca ayakta duş almalısınız

Vajinal Daraltma Operasyonundan  Sonrasında İş Hayatına Ne Zaman Dönebilirim?

Özellikle kadın hastalarım bu konuda çok endişe duymaktadırlar. İşlem sonrası işe gitmelerinde sakınca olup olmayacağını sormaktadırlar. Vajinal daraltma operasyonundan sonra günlük hayatınıza dönebilirsiniz. Ve tabi ki iş hayatınıza da devam edebilirsiniz.

Vajinal Daraltma İşlemi Ücreti Nedir?

Vajinal daraltma ücreti ile ilgili birçok mesaj almaktayım. Ben internette fiyat bilgisi vermeyi etik bulmuyorum. Çünkü her kadının anatomik yapısı farklıdır. Her kadına uygulanacak işlem aynı olmayabilir. Ancak söylemeliyim ki vajinal daraltma işlemi  %100 memnuniyet sağlanan bir operasyondur. Başvuran hastalarıma sorunlarının çözümünde uzun yılların vermiş olduğu tecrübemle yardımcı olmaktayım. Sizlerde bu konuda kliniğimize gelerek sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Op. Dr. Fatih Adanacıoğlu

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Adana
https://www.drfatihadanacioglu.net

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 5627 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim