• BIST 9672.32
  • Altın 2500.365
  • Dolar 32.5848
  • Euro 34.8412
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 23 °C

Burun estetiği milimetrelerin cerrahisidir

Burun estetiği milimetrelerin cerrahisidir
Burun estetiği ameliyatı, burun yapısında söz konusu olan şekil bozukluklarını düzeltmek için yapılan bir estetik operasyon yöntemidir.

 

Burun estetiği ameliyatı, burun yapısında söz konusu olan şekil bozukluklarını düzeltmek için yapılan bir estetik operasyon yöntemidir. Kişilerin burnundaki şekil bozuklukları, kişinin görünümünden memnun olmamasına sebep olabilmektedir. Bunun yanında burun yapısındaki şekil bozukluklarının yalnızca estetik olarak değil, işlevsel olarak da sıkıntı yaşatması mümkün olabilmektedir.

Bu gibi durumlarda kişiler nefes alamama gibi problemlerle karşı karşıya kalabilmektedir. Estetik veya işlevsel problem yaşatan burun yapısı sıkıntılarının çözümü
Kocaeli Burun Estetiği merkezimize gelerek burun estetiği operasyonu geçirmektir. Burun yapısı yüz güzelliğimize son şeklini veren temel noktalardan birisidir. Bu nedenle herhangi bir sıkıntı yaşamamak ve istediğiniz sonuca ulaşmak için mutlaka uzman bir doktordan yardım almanız gerekmektedir. Burun estetiği ameliyatı, açık veya kapalı olarak gerçekleştirilebilmektedir. Bunun yanında şekil bozuklukları aşırı bir boyutta değilse, bu durumda ameliyatsız burun estetiği yöntemleri de uygulanabilmektedir.

Açık Rinoplasti

Açık burun estetiği ameliyatı, burun deliklerinin arasına küçük bir kesi açılarak uygulanan burun estetiği ameliyatı seçeneğidir. Bu teknikte doktorun görüş açısının genişletilmesi amaçlanmaktadır. Kesi açılan bölgedeki deri kaldırılarak bölgeye müdahale gerçekleştirilmektedir. Açık rinoplasti ameliyatındaki en temel avantaj cerrahın bölgeyi rahatlıkla görebilmesi ve şekillendirme işlemini rahatlıkla gerçekleştirmesidir. Ameliyat bölgesine dikiş atılmaktadır. Ancak dikiş izi iyileşme sürecinde belirsizleşecektir. Bu ameliyat yaklaşık olarak 2 saat sürmektedir. Burun estetiği yaptırmayı düşünen kişilerin daha önce estetik operasyon geçirmiş olmaları halinde veya şekil bozuklukların aşırı olması halinde açık rinoplasti tercih edilecektir.

Kapalı Rinoplasti

Kapalı rinoplasti yöntemi, burun delikleri arasına değil, deliklerin iç kısmına kesi açılarak uygulanmaktadır. Bu yöntemde iz kalma olasılığı yok denecek kadar azdır. Bu açıdan oldukça avantajlı bir yöntem olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Kapalı burun estetiği ameliyatı yönteminde görüş açısının kısıtlı olması sebebiyle cerrahınızın mutlaka alanında uzman olması gerekmektedir. Kapalı burun estetiği ameliyatı genellikle burun yapısında az sıkıntı olan kişilerde tercih edilmektedir. Açık rinoplasti ameliyatından daha kısa süren bir ameliyattır. Aynı şekilde iyileşme süreci de aynı oranda kısalmaktadır. Hekimiz hangi tekniğin uygulanacağına dair nihai kararı muayene sonrasında verecektir.

Kocaeli Burun Estetiği merkezimizde burun estetiği ameliyatları uygulanmaktadır. Konu hakkındaki her türlü sorunuz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Burun Estetiği hakkında ayrıntılı bilgi veya randevu almak için,
+90 543 621 65 28 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Web: https://www.turgutyuce.com/
Telefon: +90 543 621 65 28
WhatsApp: +90 543 621 65 28
İnstagram :
@drturgutyuce

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 13804 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim