• BIST 12433.5
  • Altın 7136.89
  • Dolar 43.8329
  • Euro 51.6551
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 14 °C

Çadırda kalan Suriyeliler sağlık kontrolünden geçirildi

Çadırda kalan Suriyeliler sağlık kontrolünden geçirildi
Kilis İl Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından kent merkezinde çadırda kalan Suriyeliler sağlık kontrolünden geçirildi.

Kilis İl Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından kent merkezinde çadırda kalan Suriyeliler, sağlık kontrolünden geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından Suriye'deki iç savaştan kaçarak kent merkezindeki Karataş semtinde çadırlarda barınan Suriyeli Türkmen aileler, sağlık taramasından geçirildi. Yapılan taramaya 2 doktor 3 ebe, hemşire ve 2 tıbbi sekreter katıldı.

Yapılan taramada aşısı eksik olan bebeklere aşıları yapılırken, hasta durumunda olan Suriyeliler ise sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

Karataş semti civarındaki çadırlarda yaşamlarını sürdüren Suriyeli ailelerin tümünün sağlık taramasından geçirileceği bildirildi.

Bu haber toplam 3342 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim