• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 19 °C

Cenk Tosun'a yanlış teşhis konulduğu iddiası

Cenk Tosun'a yanlış teşhis konulduğu iddiası
Gaziantepspor Kulüp Doktoru Denerel: "Eski sporcumuzun kulübümüzün bünyesinde bulunduğu dönemde yaşadığı sağlık problemlerinde, Gaziantepspor sağlık ekibi olarak en doğru teşhisi konulmuş...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp doktoru Nevzad Denerel, eski futbolcuları Cenk Tosun'a yanlış teşhis konulduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Denerel, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, bazı medya organlarında yayımlanan "Cenk Tosun'a Gaziantepspor'da yanlış teşhis konuldu" başlıklı haberlerin yer aldığını hatırlatarak, konuya ilişkin sağlık ekibinin açıklama yapma ihtiyacı duyduğu belirtti.

Eski futbolcuları Cenk Tosun'un 2013-2014 sezonu boyunca 31 resmi müsabakada ilk 11'de sahada görev almış olduğu, 1 maçta cezalı, 1 maçta izinli ve 1 maçta sakat olması nedeniyle forma giyemediği anımsatan Denerel, şunları kaydetti:

"Sakatlığı sebebiyle oynamadığı maçta ise kasık bölgesindeki sıkıntı nedeniyle değil, alt adalesinde yaşadığı problem sebebiyle oynatılmamıştır. Eski sporcumuz, 2013-2014 sezonu içerisinde dönem dönem kasık bölgesinde ağrılar hissetmiş, yapılan fiziki muayene ve tetkikler sonucunda doğru teşhis konulmuş ve sporcumuza sezon içerisinde yapılabilecek en uygun tedavi uygulanmıştır. Sezon sonu içinse gerekli öneriler de bulunulmuştur. Sporcumuz, kulübümüz bünyesinden ayrıldıktan sonra, Almanya'da yaptırdığı son tetkikler sonucunda 3 Haziran tarihinde kasık fıtığı ameliyatı olmuştur. Tıbbi literatürde yer aldığı üzere bu ameliyattan aktif spora dönüş süresi ortalama olarak 4-6 haftadır."

Denerel, ameliyattan 4 hafta sonra Cenk Tosun'un takımıyla çalışmalara başladığı ve ağrıları ortaya çıkması üzerine rehabilitasyon sürecinin iki hafta daha uzatıldığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Cenk Tosun'un 10 Temmuz 2014 tarihinde LigTV'de yayınlanan röportajında kendisinin de ifadesiyle çalışmalara erken başladığı düşünülmüştür. Tamamıyla Gaziantepspor kulübünden bağımsız olan bu süreçte ise BJK Kulüp doktoru tarafından Osteitis Pubis tanısı koyulmuş ve sıklıkla uygulanabilen enjeksiyon tedavisi uygulanmıştır. Belirtmiş olduğumuz ayrıntılarda açıkça anlaşılabildiği üzere eski sporcumuzun kulübümüzün bünyesinde bulunduğu dönemde yaşadığı sağlık problemlerinde, Gaziantepspor sağlık ekibi olarak en doğru teşhisi konulmuş en uygun tedavi yöntemleri uygulanarak üzerine düşen görev yapılmıştır."

Bu haber toplam 3170 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim