• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 15 °C

Cigna Finans İle Beklenmedik Durumlara Karşı Önlem Alın

Cigna Finans İle Beklenmedik Durumlara Karşı Önlem Alın
Dünyada 1800’lü yıllardan bu yana gelişim gösteren sigorta ürünleri, 1900’lü yıllardan itibaren de Türkiye’de giderek artan bir ilgi görüyor.

Sigorta ürünleri, yaşamın getirdiği riskleri önleyemese de risk gerçekleştiğinde güvende olmanıza destek oluyor. Sigortacılık çözümleri, riskler gerçekleştikten sonra satın alamayacağınız ürünler olduğu için olası tüm risklere karşı ihtiyaç duyduğunuz poliçeleri önceden satın alarak güvence altına girmeniz gerekiyor. Cigna Finans bu farkındalıkla kullanıcılarına dünyada sigorta endüstrisinde geliştirilmiş en ileri sigortacılık ürünleriyle hizmet veriyor.

Dünden Bugüne Cigna Finans

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş., 2007 yılında Türkiye’nin en prestijli bankalarından QNB Finansbank ile yönettiği risk portföyü itibariyle dünyanın en büyük sigorta şirketleri arasında yer alan Cigna ortaklığıyla kuruluyor. Sigortalılarının ihtiyaçlarına odaklı bir yönetim felsefesine sahip olan marka gelişmiş portföyü, uzman ekibi, yaygın hizmet ağı ve güçlü finansal altyapısıyla diğer sigorta şirketleri arasından sıyrılarak öne çıkıyor. Sahip olduğu güçlü reasürör destekleriyle dikkat çeken Cigna Finans, üstlendiği riskleri Munich Re ve Cigna Re gibi  dünyanın önde gelen reasürans şirketleri ile  paylaşıyor ve bu sayede 1 milyonu aşkın sigortalısına geniş kapsamlı güvenceler sunuyor.

Cigna Finans Sigorta Ürünleriyle Geleceğinizi Güvence Altına Alın

Değişen yaşam tarzları ve hızlanan yaşam akışı içinde, karşılaştığınız hayati ve finansal riskler de günden güne artıyor. Cigna Finans sigortacılık ürünleri, maruz kaldığınız risklere karşı özel olarak tasarlanmış güvence ürünleri sunuyor. Bireysel veya kurumsal risk çözümleri için Cigna Finans ürünleriyle kendinizi, ailenizi ve çalışanlarınızı kolayca güvence altına alabilirsiniz. Cigna Finans sigorta poliçeleri sizi; vefat, tehlikeli hastalıklar, kaza veya hastalık sonucu gündelik hastane giderleri, kaza sonucu gündelik tazminat, kaza sonucu tedavi masrafları, kaza sonucu daimi maluliyet, hastalık sonucu tam ve daimi maluliyet, kaza sonucu vefat ve toplu taşıma araçlarında kaza sonucu vefat olmak üzere 9 yaşamsal riske karşı koruyor.

İhtiyacınıza uygun teminatları hemen seçerek geleceğe yönelik kaygılardan arınabilir, kendinizi ve ailenizi güvence altına alırken, çalışanlarınızın aidiyet duygusunu güçlendirebilirsiniz. Cigna Finans ürünleriyle öngörülemez riskler karşısında yaşam standartlarınızı koruyabildiğiniz gibi prim ödemelerinizi gerçekleştirirken vergi avantajından da yararlanabilirsiniz.

Cigna Finans ile Risksiz Bir Yaşama Adım Atın

Vefat, ferdi kazalar, tehlikeli hastalıklar gibi riskler söz konusu olduğunda kendi yaşamınız kadar sevdiklerinizin finansal güvenliği de büyük önem kazanıyor. Öngörülemez olumsuz olaylara hazırlıksız yakalanmamak ve yaşam kalitenizi korumak için Cigna Finans ürünleriyle yaşamınızı güvence altına alabilirsiniz. Kendiniz veya çalışanlarınız için sigorta şirketi seçerken şirketin yönettiği risk portföy büyüklüğü, global know-how sahibi olup olmaması, hizmet aldığınız sigorta ekibinin profesyonel olup olmaması büyük önem taşıyor. Tüm risk endişelerinizden kurtularak yüzde yüz güvende hissetmek için ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış sigorta ürünlerini kolayca edinebilirsiniz.

Cigna Finans'ın 200 yıla yaklaşan global sigortacılık deneyimiyle poliçe sahibi olarak ülke çapındaki yaygın hizmet ağına katılabilir ve Cigna Finans Ayrıcalıklar Kulübü'nün size özel indirim ve avantajlarından yararlanabilirsiniz. Sigortacılık etik ilkelerini disiplinle uygulayan Cigna Finans, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülü ile de sigortacılık alanındaki başarısını kanıtlıyor. Yaşamın önlenemez risklerine karşı hayat sigortası, ferdi kaza sigortası ve grup sigortaları arasından ihtiyacınıza uygun poliçeyi www.cignafinans.com.tr adresini ziyaret ederek şimdi seçebilir, güvenli bir yaşama adım atabilirsiniz.

Bu haber toplam 4352 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim