• BIST 9468.33
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 18 °C

Cildiniz için: Sebi İxir Leke Kremi!

Cildiniz için: Sebi İxir Leke Kremi!
Ödüllü, dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” içeren Sebi İxir Leke Kremi 50 faktör güneş koruması sağlıyor!

Leke gidermeye katkıda bulunan, 50 faktör güneş koruması içeren ve yoğun nem sağlayan ürün kesinlikle cildi soymamakta ve yıpratmamaktadır. Cildi besleyen Sebi İxir Leke Kremi dört mevsim güvenle kullanılmaktadır.

CİLTTEKİ LEKELERİN NEDENLERİ

Cilt bakımına verilen önem giderek artmaktadır. Cilt bakımı denildiğinde akla doğrudan güzellik gelse de cildin sağlık anlamında da büyük önemi vardır. Cilt çevresel faktörlere karşı kalkan görevine sahiptir. Aşırı sıcak veya soğuk, çevresel kirlilik, fiziksel hasarlar ciltte leke oluşumuna sebebiyet verebilmektedir. Kullanılan ilaçlar, doğum, hormonal değişimler de ciltte lekelere neden olmaktadır.

Tüm bu unsurlar ciltte lekelere sebebiyet verebilmektedir. Lekelerin oluşumundaki bu çeşitlilik birçok insanın cildinde leke problemi yaşamasına sebebiyet verebilmektedir. Lekeleri önemsemeyen insanlar dahi zaman zaman artan lekeler sonucunda çözüm aramaya başlamakta; leke kremi leke giderici işlem araştırmaktadır. Hormonal değişimler, ciltteki gözeneklerin tıkanması da sivilce, akne gibi cilt problemlerine yol açmakta kullanıcıları sivilce kremi araştırmaya yönlendirmektedir.

Hemen her alanda olduğu gibi cilt bakımıyla ilgili alışveriş yaparken de bilinçli olmak önem taşımaktadır. Fayda getirecek olan ürünün ambalajı değil içeriğidir. Tercih edilecek leke kreminin veya sivilce kremi ürünün zengin içeriğe sahip olması son derece önem taşımaktadır. Kremleri değerli yapan içeriğidir. Cilt tipine uygun kremi seçmek, ürünün kullanım talimatına uymak da önem taşımaktadır.

GÜNEŞ LEKELERİNDEN SIKÇA YAKINILIYOR

Herkes az ya da çok güneşe maruz kalmaktadır. Dışarda çalışan, tatile giden bireyler daha fazla güneşe maruz kalmaktadır. Bunun sonucunda güneş lekeleri oluşabilmektedir. Güneş lekeleri de leke kremi kullanımının öncelikli nedenleri arasında yer almaktadır. Güneş akne ve sivilce oluşumunu da tetiklemekte sivilce kremi ihtiyacı oluşturmaktadır.

Güneşe korunmasız şekilde maruz kalmak; ciltte lekelere, renk tonu eşitsizliklerine sebebiyet verecektir. Güneş lekeleri ciltte istenmeyen görünüme sebebiyet verse de cildin gördüğü zararı sadece bu lekelerle değerlendirmek doğru olmayacaktır. Dört mevsim güneş koruyucu kullanılmalıdır.

UVA, UVB ışınları cildi yıpratacak ve cilde hasar verecektir. Lekelerin yanı sıra birçok cilt problemi meydana gelebilecektir. Bunun yanı sıra erken yaşlanma belirtilerinin önemli kaynaklarından biri de güneşin zararlı ışınlarıdır.

Ciltte lekelerin oluşumunu önlemek için öncelikle rutin cilt bakımına dikkat edilmelidir. Cilt temizliğine, cildin güneşten korunmasına özen gösterilmelidir. Bu rutin bakımı gerçekleştirmek bile cildi birçok problemden uzak tutacaktır. Leke kremi ya da sivilce kremi kullanmak için sorunun çok ilerlemesi beklenmemelidir. Ne kadar kısa süre içinde ürün kullanımına başlanırsa verim alma şansı da o kadar artacaktır.

SİVİLCE LEKELERİ DE OLDUKÇA YAYGIN

Güneş lekeleri ile birlikte sıkça karşılaşılan bir problem de sivilceler ve aknelerdir.  Sivilceler ve akneler gitse dahi lekeleri durabilmektedir. Bu da istenmeyen bir durum oluşturmaktadır.  Cilt tipine uygun sivilce kremi kullanarak yağlı cilt bakımını gerçekleştirmek mümkün. Siyah nokta, yağlılık, sivilce, akne gibi sorunlar için tek ürünle bakım yapılabilmektedir. 

Sivilce kremi ürünlerinin en önemli hedefi pürüzsüz ve bakımlı bir görünüm sağlamaktır.

SEBİ İXİR LEKE KREMİ GÜNEŞTEN DE KORUYOR!

Ödüllü, dünya patentli formüle sahip Sebi İxir Leke Kremi 50 faktör güneş korumasına da sahiptir. Krem cildi soymadan ve yıpratmadan lekeleri gidermeye katkıda bulunmakta 50 SPF güneş koruması da içermektedir. Yoğun nem sağlayan ürün cilde bakım da yapmaktadır.

Ürün cildi soymadan, yıpratmadan lekeleri gidermeye katkıda bulunduğu için dört mevsim güvenle kullanılabilmektedir. Bu özellik bile ürünün ezber bozan yapısını göstermektedir. Sebi İxir Leke Kremi yazın da kullanılmaktadır. 50 faktör güneş koruması sağlanması da ürünün çok önemli bir artısıdır. Krem mevcut lekelerle mücadele etme ile birlikte potansiyel lekelere karşı da cildi korumaya yardımcıdır.

Hem Sebi İxir Leke Kremi hem de Sebi Pharma’nın diğer ürünleri sebisimyaci.com adresinden incelenebilir. Ürünler hakkında 0 232 404 00 45 veya 0 551 208 38 86 nolu telefondan da bilgi almak mümkün.

İlandır

Bu haber toplam 11142 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pandemi Günlerinde Online Alışveriş ile Riski Minimuma İndirin!06 Ekim 2021 Çarşamba 13:55
  • Şirin Bir Kasabada Tatil Yapmak İsteyenlere: Adrasan05 Ekim 2021 Salı 08:45
  • Skechers Spor Ayakkabı Fiyatları05 Ekim 2021 Salı 08:41
  • Çiftlik İşçisi İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:37
  • Aşçı İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:35
  • Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri22 Eylül 2021 Çarşamba 18:15
  • Perkotek X Ray Cihazları03 Eylül 2021 Cuma 10:02
  • Perkotek Üst Arama Dedektörü03 Eylül 2021 Cuma 10:01
  • Perkotek Kapı Kilit Sistemleri01 Eylül 2021 Çarşamba 10:05
  • Perkotek Personel Takip Sistemi30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:41
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim