• BIST 10043.94
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 27 °C

Cumhuriyet Bebeğine Ziyaret

Cumhuriyet Bebeğine Ziyaret
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yöneticileri, 29 Ekim tarihinde doğan bebeği ziyaret ederek ailenin sevincini paylaştı.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yöneticileri, 29 Ekim tarihinde doğan bebeği ziyaret ederek ailenin sevincini paylaştı.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici, konuyla ilgili açıklamasında, "Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim'de özel bir doğuma tanıklık etti. 29 Ekim 2023 tarihinde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanemiz, Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkusunu doyasıya yaşamamıza vesile oldu. Duygusal anların yaşandığı bu özel günde, hastanemizde gerçekleşen doğumla, yeni bir hayata "merhaba" dedik. Bu anlamlı günde dünyaya gelen bebeğimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm ulusa umut ve sevinç getirdi. Onun doğumuyla birlikte, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir hikaye daha eklenmiş oldu. Bu özel doğumla gelen bebeğimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılının ilk bebeği olarak tarihe geçti. Onun doğumu, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı daha da pekiştirdi. Hastanemizin Başhekim Vekili Uzm. Dr. Gamze Akın Mumcu ve yöneticilerimiz, yeni doğan bebeğimizi ziyaret ederek sevincimizi paylaştılar. Yeni hayata adım atan bu minik bireyin ailesine, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz. Bu özel günün, Cumhuriyetimizin 100. yılı boyunca ülkemizde ve tüm dünyada barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyoruz" diye belirtti.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim