• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 16 °C

Didim Devlet Hastanesi’nin Kalitesi Artıyor

Didim Devlet Hastanesi’nin Kalitesi Artıyor
Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Didim'de yapımı devam eden Didim Devlet Hastanesi ek bina inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde...

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Didim'de yapımı devam eden Didim Devlet Hastanesi ek bina inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelerken, hastaneye yeni kazandırılan tomografi cihazı hakkında bilgi aldı.

Her geçen gün sağlık imkanları artan Aydın'ın sevk alan değil sevk eden bir il olması için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde çalışmalar aralıksız devam ederken, hastanelerin altyapısı da güçlendiriliyor. Bu kapsamda Aydın'ın Didim ilçesinde başlatılan 23 bin 278 metrekare kapalı alana sahip, 75 yataklı, 32 poliklinik ve 10 yoğun bakım yataklı Didim Devlet Hastanesi ek bina inşaat çalışmaları da hız kesmiyor. Kış aylarında yerleşik nüfusun giderek artmaya başlaması ve yaz aylarında ise oluşan nüfus yoğunluğuna bağlı sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sağlanabilmesi hedeflenen ek hizmet binasını ziyaret eden Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, yapımı devam eden Didim Devlet Hastanesi ek bina inşaat alanında yerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. 23 bin 278 metrekare kapalı alana sahip, 75 yatak sayılı, 32 poliklinik ve 10 yoğun bakım yataklı kapasiteli Didim Devlet Hastanesi ek binası inşaatını ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz, inşaat çalışmaları ve güncel durum hakkında yetkililerden bilgiler alarak, çalışmalarda görevli personellere kolaylıklar diledi" ifadeleri yer aldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından hastaneye tomografi cihazı kazandırıldı

Yeni cihazla birlikte vatandaşların tomografi ihtiyacının daha hızlı karşılanması, tanı ve tedavi süreçlerinin en kısa sürede tamamlanmasının amaçlandığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, "Hastanemizin mevcut tomografi cihazının tam olarak ihtiyaçları karşılayamamasından dolayı Sağlık Bakanlığımız ile yapılan görüşmeler neticesinde değiştirilmesi kararı alınmıştır. Yapılan görüşmeler neticesinde yeni tomografi cihazımız Sağlık Bakanlığımız tarafından hastanemize tahsis edilmiş olup, değerli vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır. Hizmet kalitemizin arttırılması ve hasta memnuniyetinin sağlanması için gece gündüz demeden çalışmaya ve vatandaşlarımızın en iyi sağlık hizmetini alması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Aydınımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 753 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim