• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 19 °C

Diş Teli Fiyatları

Diş Teli Fiyatları
Diş teli, dişlerin estetik görünümü ve sağlıklı bir diş görüntüsünün oluşması amacıyla uygulanan tedavi bütünüdür.

 

Temel anlamda dişler insanın estetik görünümünü oldukça etkilemekte, dişlerde meydana gelen dizilimsel veya çapraşık bozuklukları estetik görünümü bozmaktadır. Diş teli kullanımı dişleri kusursuzlaştırırken, ağız ve çene estetiğini de etkili olarak güzelleştirmektedir. Diş teli fiyatları ise hekimin muayenesinin ardından kesin olarak belirlenip, kişinin kendi ağız ve çene anatomisine göre belirlenmektedir.

Diş Teli Fiyatlarında Güncel Bilgiler

Diş teli tedavi ve uygulamalarında fiyat aralığı değişkenlik gösterebilmektedir. Fiyatta yaşanılan değişkenlik, kullanılan malzemenin farklı ülkelerden temin edilebiliyor olması veya hekimin ek olarak tedaviye ek olarak talep edebileceği ürünlerden dolayıdır.

Diş teli fiyatları ülkemizde güncel olarak 1000 TL ‘den fazla olmakla birlikte, tedaviye ek olarak hekim tarafından talep edilen veya tedavinizde kullanılacak olan malzemelerin kalite ve temin edildiği ülke baz alınarak ücrette artış yaşanması mümkündür.

Dayanıklılık, kullanım kolaylığı veya hekimin talep ettiği ürünler kapsamında diş teli fiyatları değişkenlik gösterebilmekte, niteliksel anlamda ücrette fiyat aralığı tam olarak belirtilememektedir. Diş hekimi muayenesi ile net bir fiyat belirlenebilmekte, en doğru ücret hekimden öğrenilebilmektedir.

Diş Telinde Ücret Neye Göre Belirlenmektedir?

Diş telleri dünya çapında en çok tercih edilen, niteliksel bakımdan üstün ve kusursuz diş yapısı sunan en alternatif tedavi seçeneklerindendir. Diş tellerinde ücret pek çok etken ile değişim göstermektedir. Metal diş teli tercihinden, şeffaf diş teli tercihlerinize kadar diş ve ağız sağlığı alanında alternatif pek çok tedavi seçeneği bulunmaktadır.

Temel olarak malzeme çeşidi ve hekimin talep ettiği malzeme listesi ile diş teli fiyatlarında değişkenlik gözlemlenmektedir. Malzemenin yurt dışından temin edilmesi, hekimin ek malzeme talep etmesi, yine hekimin muayene ücretleri, tedavinin devlette veya özel bir klinikte uygulanıyor oluşu tedavinin ücretini temel anlamda etkileyen etmenler arasındadır.

Ortodonti tedavisi bütüncül bir tedavi olmasından dolayı, gerekli malzemelerin sürekli temini, ağza yerleşen tellerin veya braketlerin zarar görmesi durumunda yeniden malzemenin gerekmesi gibi temel hususlarda diş teli fiyatları ve fiyat içeriğine ek masraflar ortaya çıkabilmektedir.

Detaylı Bilgi https://www.periodent.net/

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 20718 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim