• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 17 °C

'Doçent cinayeti'nde akıl almaz ifadeler!

'Doçent cinayeti'nde akıl almaz ifadeler!
"'Senden hamileyim' deyince önce kendim için sonra da Celalettin için kürtaj parası verdim"

ZAFER SAMANCI

Konya'da Asuman S.'yle ilişkisi olan Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i öldüren Prof. Dr. Ahmet Gülce, savcılıktaki ifadesinde, "2013 yılının temmuz ayında 'Senden hamileyim, kürtaj parası ver' deyince kendim için, geçen nisan ayında da Celalettin için kürtaj parası verdim" dedi

Konya Selçuk Üniversitesi'nde geçen ay Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i (42) fakültedeki odasında öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Prof. Dr. Ahmet Gülce'nin savcılıktaki ifadesine HABERTÜRK ulaştı.

Gülce'nin, 3 yıldır tanıştığı fakülte sekreteri Asuman S.'yle 1.5 yıldır ilişki yaşadığını belirterek "İlişkimiz boyunca ona 80 bin lira para verdim. Asuman 2013'ün temmuzunda 'Senden hamileyim. Kürtaj için para ver' dedi 5 bin lira verdim" dediği belirtildi.

Özdemir ile Asuman S.'nin ilişkisini olaydan 4 ay önce öğrendiğini belirten Gülce'nin, "Asuman geçen nisan ayında bana gelip Celalettin'den hamile olduğunu, kürtaj için para istediğini, ama onun vermediğini söyledi. Bir tefeciden 11 bin lira aldığını söyleyip parayı ödemek için benden yine para istedi. 15 bin lira verdim. Celalettin'den olan çocuğunun kürtaj parasını bile ben verdim" dediği ifade edildi.

"ADAM ÖLDÜRÜYORLAR"

Olay günü Asuman'ın odasına geldiğini ve Özdemir'in kendisi hakkında dosya hazırladığını söylediğini anlatan Gülce, Özdemir'in odasına gittiğini dile getirdi. Özdemir'in "Seni ve eşini rezil edeceğim" diye bağırması üzerine bıçakla defalarca vurduğunu belirten Gülce, "Adam öldürüyorlar diye bağırmaya başladı, boğazına vurdum. Yere düştü, insanlar sese gelip kapıyı açmak istedi, açamayıp gittiler. Celalettin yerde hırlıyordu. Camdan kaçtım" dediği belirtildi. Gülce, Özdemir'i öldürdüğü sırada kendi oğlunun onu odasında beklediğini de söyledi.

"EŞİME ALDATTIĞIMI ANLATTIM"

Gülce, eşi Prof. Dr. Handan Gülce'yi alıp eve giderken çok terleyince eşinin bir şeyler olduğunu anladığını da aktardı. Gülce'nin "Evde onu aldattığımı düşünüp tepki verdi. Olayı anlattım. Celalettin'in ölmüş olabileceğini söyledi.

Eşim olayın nedenini sorunca Asuman'la ilişkimi anlattım. Evi terk etmemi istedi. Evden ayrıldım" ifadesini kullandığı belirtildi. Gülce, "Amacım öldürmek değildi. Tasarlanmış bir olay değil. Ölümüne ailesinden çok üzüldüm. Çok pişmanım" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4209 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim