• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 25 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 26 °C

Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu: “Dünyadaki Estetik Cerrahi Teknolojisinin Gerisine Düşmemeliyiz”

Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu: “Dünyadaki Estetik Cerrahi Teknolojisinin Gerisine Düşmemeliyiz”
Türkiye'nin saygın Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu, sağlık sektöründe estetik cerrahi alanının hızla...

Türkiye'nin saygın Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu, sağlık sektöründe estetik cerrahi alanının hızla büyüdüğüne dikkat çekerek, Türkiye'nin bu alanda önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Dr. Diyarbakırlıoğlu, dünya genelinde estetik cerrahi teknolojilerinin hızla geliştiğini belirterek, Türkiye'nin de bu hızlı teknik gelişmelere ayak uydurması gerektiğini ve teknolojiyi yakından takip ederek estetik ihtiyacı olan hastalara katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.

Sağlık sektörünün Türkiye'de bile on milyar dolarları geçen bir ciroya ulaştığını söyleyen Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu, bu alanda hızlı bir büyüme olduğunu ve Türkiye'nin sağlık turizmi açısından da önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Ancak, dünya genelinde estetik cerrahi teknolojilerinin hızla ilerlediğine dikkat çeken Dr. Diyarbakırlıoğlu, Türkiye'nin bu gelişmelere uzak kalmaması gerektiğini vurguladı.

Teknolojinin sağlık sektörüne getirdiği yeniliklerin hem hastalıkların estetik ihtiyaçlarının giderilmesinde önemli bir rol oynadığını hem de bu durumun maliyetleri azalttığını ifade eden Dr. Diyarbakırlıoğlu, "Türkiye'nin de teknolojiye yatırım yaparak bu avantajlardan yararlanabilir. Estetik cerrahi teknolojilerinin takip edilmesi, yeni tedavi yöntemlerinin uygulanması ve teknolojinin sağladığı avantajların değerlendirilmesiyle Türkiye'nin sağlık sektöründe daha da ileriye gidebilecek. Ülkenin dünya genelinde daha da saygın bir sağlık merkezi haline gelmesi için adımlar atılması gerekiyor" dedi.

Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu, estetik cerrahi alanının Türkiye'de önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu ve teknolojiyi yakından takip ederek bu potansiyeli değerlendirmenin gerekliliği ifade ederek, Sağlık sektöründeki gelişmelerin hastaların tedavi imkanlarını artırmasının yanı sıra maliyetleri de düşürebileceğine dikkat çekti. Dr. Diyarbakırlıoğlu, Türkiye'nin estetik cerrahi teknolojileri konusunda geri kalmaması ve dünya genelinde rekabet edebilmesi için adımlar atması gerektiğini vurguladı.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 963 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim