• BIST 9693.46
  • Altın 2504.401
  • Dolar 32.5823
  • Euro 34.7935
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 21 °C

Dr. Öz’den kışla tipi öneriler!

Dr. Öz’den kışla tipi öneriler!
ABD’nin en popüler doktorlarından Mehmet Öz, mükemmel hissedilen ve formda bir gün geçirmek için saat saat uygulanması gerekenleri anlattı. ABD’de yayımlanan sağlık dergisi ...

ABD’nin en popüler doktorlarından Mehmet Öz, mükemmel hissedilen ve formda bir gün geçirmek için saat saat uygulanması gerekenleri anlattı. ABD’de yayımlanan sağlık dergisi Prevention’da yer verilen tavsiyeleri uygulamak ise zor gözüküyor..

6.00: 7 ila 8 saatlik uyku yeterli olacaktır. Gözaltınızda torbalar bulunmasını istemiyorsanız güne 06.00’da başlayın. ABD’de ortalama kalkış saati 5.47. Bu da size 13 dakikalık bir güzellik uykusu sağlayacaktır.
6.20: Sabah gerçekleştireceğiniz güzellik seansında, duş, yüzü vitaminli bir nemlendirici ile temizleme ve deodorant kullanma gibi detaylar yer alıyor.
7.00: Kahvaltının tam tahıllı ürünler, taze meyve, sağlıklı yağlar ve protein ağırlıklı olmasına dikkat edin.
7.10: Vitamin saati! Multivitamin, omega3 ve aspirin sabah alınması gereken haplar arasında bulunuyor. Tüm bunları büyük bir bardak su eşliğinde içmelisiniz.

7.15: Kadınlarda idrar yapma ihtiyacı hissedildiğinde ve şartlar idrar yapmak için hazır olduğunda çalıştırılan kasları sıkıp bırakma ile yapılan Kegel egzersizi gerçekleştirildiğinde cinsel hayata büyük faydası oluyor. Kadınlar için olan bu egzersiz arabada otururken dahi yapılabilir.
9.00: Gülüşünüze çalışın. Bir dostunuzla ne zaman karşılaşacağınız belli olmaz. Etrafınızdaki herkese gülümseyin.
10.50: Fındık veya yeşil çay gibi atıştırmalıklar tüketin. Bunların üzerine bir de elma veya havuç ekleyin.
12.30: Öğle yemeği molası! Sirke ve zeytinyağı ile tatlandırılmış sebzeli ve somonlu bir salata en doğru tercihlerden. Bu gibi öğünler cilt sağlığını korumada faydalı oluyor. Salata istemiyorsanız da çorba için. Çorba karnın daha uzun tok kalmasını sağlıyor. Küçük bir öğle yemeğinden geriye kalan 30 dakikalık boş vakitte de yürüyüş yapabilirsiniz.
14.00: Bahçe ile uğraşın. Kişiyi rahatlatan bu etkinlik çevreye de faydalı oluyor.
18.00: Akşam yemeği ile 1 kadeh içki için. Bu durumda en sağlıklı içki kırmızı şaraptır. Hücrelerin daha uzun yaşamasına yardımcı olur. Akşam yemeğini ise sağlıklı yağlar, protein, lifli yiyecekler ve sebzelerden oluşturun. Tabağın yarısının sebze dolu olması gerekiyor.
20.00: Favori dizinizi izlerken bile aktif olun! Birkaç ufak egzersiz yapabilir veya egzersiz bisikletine binebilirsiniz.
21.20: Yatmak için hazırlanın. İki dakika boyunca dişleri fırçalama, yüz yıkama ve nemlendirme seansından sonra yatmak için hazır olacaksınız.
21.40: Partnerinizle cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Ancak ona tam olarak ne istediğinizi açıkça söyleyin. Onun da size söylediğinden emin olun.
22.10: Uyku zamanı... Küçük bir meditasyon seansı ile uyumaya hazır olacaksınız. Sizi o gün en çok neyin mutlu ettiğini düşünün.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4138 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim