• BIST 14457.8
  • Altın 7175.14
  • Dolar 48.0915
  • Euro 56.1104
  • Ankara 25 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 35 °C
  • İzmir 30 °C

Erzurum'da sağlık hizmetleri istişare ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Erzurum'da sağlık hizmetleri istişare ve koordinasyon toplantısı yapıldı
Erzurum'da Şehir Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi arasında ortak çalışma ve iş birliklerinin geliştirilmesi amacıyla istişare ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şehir Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi iş birliklerinin daha fazla geliştirilmesi amacıyla AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ başkanlığında Şehir Hastanesi toplantı salonunda istişare ve koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir ve heyeti, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Konca Altınkaynak, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fuat Gündoğdu ve sağlık yöneticileri katıldı.

Kentte sunulan tıbbi hizmetlerin ele alındığı toplantıda, her iki hastanenin güç birliği içerisinde, birbirlerini tamamlayıcı rollerde ortak hedefleri ve yol haritası belirlendi.

Toplantı öncesinde beraberindekilerle Şehir Hastanesi peyzaj çalışmalarını ayrıntılı şekilde yerinde değerlendirerek, hekim ve sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Akdağ, daha sonra hastanenin yoğun bakımlarının ve servislerde yatan hastaları ziyaret etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2132 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim