• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 17 °C

Eskişehir’de Yara Bakım Üniteleri Özveri İle Çalışıyor

Eskişehir’de Yara Bakım Üniteleri Özveri İle Çalışıyor
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, Eskişehir Şehir Hastanesi ve Yunus Emre Devlet Hastanesi'ndeki Yara Bakım Üniteleri hakkında...

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, Eskişehir Şehir Hastanesi ve Yunus Emre Devlet Hastanesi'ndeki Yara Bakım Üniteleri hakkında yaptığı açıklamada, detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, Eskişehir'de faaliyet gösteren hastanelerde bulunan yara bakımı üniteleri hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Bildirici'nin açıklamalarına göre, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Eskişehir Şehir Hastanesi, deneyimli Genel Cerrahi uzmanları liderliğinde, yara bakımına özel poliklinik ve servislerle hizmet vermektedir. Yara Bakım Polikliniği, Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde E Blok eksi 1'inci katta, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde ise D Blok 2'nci katta faaliyet gösteriyor. Yara Bakım Servisleri ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde F Blok 5'inci katta 27 yatak kapasitesi ile, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde D Blok 4'üncü katta 24 yatak kapasitesi ile hizmet sunuyor.

Profesyonel yara tedavi hizmetleri arasında akut cerrahi yaralar, bası yaraları, diyabetik ayak sorunları, venöz ve arteriyal bacak ülserleri ile stoma (kolostomi, ileostomi, ürostomi) bakımı bulunuyor. Kronik yara bakım servisi ise genellikle diyabetik ayak ve yaralar, dolaşım bozuklukları, basınç ülserleri, venöz yetersizlik ve arteriyel yetersizlik gibi hastalıklarının tedavisi ve takibiyle ilgileniyor. Kronik yara bakım servisi, hastalara özel tedavi ve bakım sağlayarak iyileşme sürecini destekliyor.

Kronik Yara Bakım Servisi hakkında önemli bilgiler

Alanında uzmanlaşmış deneyimli doktor ekibi en etkili tedaviyi sunmak için özveri ile çalışıyor. Her hasta için özel tedavi planlarıyla, kronik yaraların en etkili şekilde iyileşmesi hedefleniyor. Tedaviler bilimsel verilere dayalı ve güncel teknolojileri içeriyor. Hasta memnuniyeti ve iletişim öncelik olup, tedavi sürecinde hastalarla sürekli etkileşimde bulunan uzmanlar gelişmeleri paylaşmak ve her türlü soru için vatandaşların yanında oluyor. Hastalar ve yakınları için düzenlenen eğitim programları ise vatandaşların kronik yara bakımı konusunda bilinçlendirilmesini sağlıyor.

Bildirici, basın açıklamasının sonunda herhangi bir soru veya talebin olması durumunda iletişime geçmekten çekinilmemesi gerektiğini ve sağlığın önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 686 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim