• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 9 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

Evinde 30 bin YTL'lik ilaç ve kozmetik bulundu

Evinde 30 bin YTL'lik ilaç ve kozmetik bulundu
Çeşitli yöntemlerle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 28 yaşındaki eczacı Nesrin İnceoğlu, önceki gece sabaha karşı evine gelince yakalandı. İnceoğlu’nun evinde yapılan aramada 30 bin YTL’lik ilaç ve kozmetik ürünü ile birlikte ruhsatsız bir tabanca ele

Çeşitli yöntemlerle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 28 yaşındaki eczacı Nesrin İnceoğlu, önceki gece sabaha karşı evine gelince yakalandı. İnceoğlu’nun evinde yapılan aramada 30 bin YTL’lik ilaç ve kozmetik ürünü ile birlikte ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi.


MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, iki yıl önce sigortadan para alabilmek için ortağı olduğu eczaneyi soyduğu, ardından başka eczaneden de yüklü miktarda ilaç ve kozmetik ürün çaldığı iddia edilen 28 yaşındaki eczacı Nesrin İnceoğlu, önceki gece sabaha karşı evine gelince yakalandı. Evde piyasa değeri 30 bin YTL’yi bulan ilaç ve kozmetik ürünlerinin yanı sıra ruhsatsız bir tabanca ile mermiler ele geçirildi. İlaç ve kozmetik ürünlerinin, İnceoğlu’nun Sevda Özkan ile birlikte çalıştırdığı Karakaya Eczanesi’nden çalıntı olduğu ileri sürüldü. İnceoğlu "Tabancayı bir restoranda yemek yerken sandalyenin üzerinde buldum, merakımdan aldım. İlaçları ise eski ortaklarım bana borçlarına karşılık verdi" dedi.

Bu arada, Nesrin İnceoğlu’ndan Bodrum Torba’da daha önce birlikte eczane işlettikleri Ruhsar Dilci de (55) şikayetçi oldu. 2006 yılının Mayıs ayında İnceoğlu’nun ortak işlettikleri eczanenin güvenlik kameralarını kapatıp içerideki yüksek maddi değere sahip ilaç ve kozmetik ürünlerini çalarak başka eczanelere sattığı, ardından da hırsızlık süsü vererek sigorta şirketinden 25 bin YTL para alıp kayıplara karıştığı iddia edildi.

İnceoğlu’nun ayrıca, Gümüşlük Beldesi’nde tanıştığı sevgilisi 68 yaşındaki İngiliz yazar Daniel Koplowitz’i de dolandırdığı ileri sürüldü. N.İ. tarafından dolandırıldıklarını iddia eden yedi kişi ile birlikte Gümüşlük Jandarma Karakol Komutanlığı’na gelip şikayetçi olan Koplowitz, "Dört ay önce tanıştığım Nesrin bana, ’Sen yabancısın, şirket kuramazsın, vekaletini bana ver. Nasıl olsa evlenip birlikte yaşayacağız, senin yerine şirket kurayım’ dedi. Ben de inanıp vekaletimi verdim. Sonra bana ait villanın tapusunu da kendi üzerine geçirdiğini öğrendim. Şikayetçiyim" dedi. İnceoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, ruhsatsız tabanca bulundurmak suçundan da 2 bin YTL para cezasına çarptırıldı.

Bu haber toplam 2359 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim