• BIST 10945.82
  • Altın 5779.262
  • Dolar 42.5251
  • Euro 49.6326
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 13 °C

Ferrari'li çakma doktor

Ferrari'li çakma doktor
Yunanistan'ın Skiroz adasında sahte doktor diploması ile görev yapan şahıs 13 yıl sonra yakayı ele verdi. Görevden alınan İoannis Kostanis adlı sahte doktorun, Ferari marka arabası olduğu ortaya çıktı.

Yunanistan'da İonnis Kostas isimli şahsın sahte doktor diploması ile Yunanistan'ın Skiroz adasında bir hastanede 13 yıl müdürlük yaptığı ortaya çıktı. İoannis Kastanis, İtalya'nın La Sapienzo Üniversitesi'nden aldığı Tıp Fakültesi diplomasını Sağlık Bakanlığı'na sunarak göreve başladı. Şikayet üzerine 'doktor'u araştıran Sağlık Bakanlığı, üniversiteden böyle bir ismin mezun olmadığını öğrendi. Sahte doktor Kostanis'in görevine son veren Sağlık Bakanlığı, kendilerini yanıltan İoannis Kostanis ile ilgili sahtecilikten yasal işlem başlattı.

İKİ FARKLI İSİMLE YAŞAMIŞ

Yapılan incelemede, 2 farklı ismi ve vergi numarası olduğu tespit edilen sahte doktorun işe Ferrari marka arabasıyla gelip gittiği öğrenildi. Bakanlık yurt dışından mezun olan doktorları incelemeye aldı. Yunanistan'da 90 bin sahte doktor olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3389 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim