• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 5 °C
  • Antalya 11 °C
  • İzmir 8 °C

Fleboloji’de geleceğin öncüleri İstanbul’da buluşacak

Fleboloji’de geleceğin öncüleri İstanbul’da buluşacak
Uluslararası Fleboloji Birliği (UIP) tarafından düzenlenen ve dünyanın prestijli fleboloji (toplardamar hastalıkları) toplantılarından olan Dünya Fleboloji Kongresi’nin 19. buluşmasına, İstanbul ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

INVAMED'in diamond sponsoru olduğu 19. Dünya Fleboloji Kongresi, 12-16 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek. INVAMED Başkanı Raşit Dinç: "Herkes için daha sağlıklı bir dünya hedefiyle bilimsel buluşların ve devrim niteliğindeki tedavilerin peşindeyiz. 4 yılda bir gerçekleşen ve flebolojinin en iyilerini 19. kez bir araya getiren Dünya Fleboloji Kongresi'nde INVAMED olarak sağlık profesyonelleri ile buluşmak ve yeni teknolojilerimizi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz"

INVAMED'den yapılan açıklamada, Avustralya’nın Melbourne şehrinde toplanan UIP Genel Kurulu'nun, damar hastalıkları alanında geleceğe yön verecek son gelişmelerin tartışılacağı 19. Dünya Fleboloji Kongresi’nin Türkiye’de yapılmasına karar verdiği anımsatıldı.

Açıklamaya göre, 5 kıtadan 70'den fazla üye derneğiyle küresel düzeyde flebolojiyi temsil eden ve en üst düzey kuruluş olan UIP, 4 yılda bir gerçekleştirdiği Dünya Fleboloji Kongresi ile dünyanın en önemli kanaat önderlerini ve sektör temsilcilerini 12-16 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da bir araya getirecek.

Kongrede 56 farklı ülkeden, toplam 246 oturum başkanı ve konuşmacının yer alması bekleniyor. 19. Dünya Fleboloji Kongresi’nin diamond sponsoru INVAMED, 5 gün sürecek olan toplantıda workshop, uygulamalı eğitimler, uydu sempozyumları gibi farklı etkinlikler ile yeni geliştirdiği sağlık teknolojilerini flebolojinin en iyileri ile buluşturacak.

- Herkes için daha sağlıklı bir dünya hedefleniyor

Açıklamada görüşlerine yer verilen INVAMED Başkanı Raşit Dinç, 4 yılda bir gerçekleşen Dünya Fleboloji Kongresi’nin 19. kez Türkiye'de toplanmasının önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“INVAMED Üretim Kampüsü'nde deneyimli ve idealist ekibimizle gerçekleştirdiğimiz inovasyon çalışmaları, hastalara fayda sağlayacak ürün ve hizmetleri daha da geliştirme kararlılığımızın en önemli göstergesidir. Herkes için daha sağlıklı bir dünya hedefiyle bilimsel buluşların ve devrim niteliğindeki tedavilerin peşindeyiz. 4 yılda bir gerçekleşen ve flebolojinin en iyilerini 19. kez bir araya getiren Dünya Fleboloji Kongresi'nde INVAMED olarak sağlık profesyonelleri ile buluşmak ve yeni teknolojilerimizi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Kongrenin Türkiye'de düzenlenmesinde büyük emek ve katkıları olan ve aynı zamanda kongre başkanlığı görevini üstlenen Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Kürşat Bozkurt ise bu kongrenin ülke için büyük bir prestij olduğunu belirterek, “Kovid salgını nedeniyle 2-3 yıl ara verilen uluslararası büyük kongreler İstanbul’da UIP ile başlıyor. Beş kıtadan 2 bin hekim ve sektör temsilcisi bir araya gelecek, damar hastalıkları konusunda tüm yenilikleri tartışacak. Tüm hazırlıklarımız tamam ve bu prestijli kongreyi İstanbul’da düzenlediğimiz için gururluyuz.” ifadelerini kullandı.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1516 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim