• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 17 °C

Frankfurt'a hastane açtı sıra Londra'da

Frankfurt'a hastane açtı sıra Londra'da
Frankfurt’ta 1 Haziran’da hasta kabulüne başlayacak Dünyagöz’ün hedefi öncelikle Alman hastaları dünya kalitesinde sağlık hizmetiyle buluşturmak. Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray ...

Frankfurt’ta 1 Haziran’da hasta kabulüne başlayacak Dünyagöz’ün hedefi öncelikle Alman hastaları dünya kalitesinde sağlık hizmetiyle buluşturmak. Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, “Almanya’dan sonra 2011 içinde İngiltere hastanemiz yolda. 2012’de Ukrayna ve Rusya hastanelerimiz de geliyor. Avrupalılar’ın gözlerini tedavi etmeye talibiz” dedi.

Göz sağlığı alanında Türkiye’de 11, yurt dışında ise 6 ayrı noktada faaliyet gösteren ve Türkiye’nin ilk branş hastanesi unvanına sahip olan Dünyagöz Hastaneler Grubu, 15. yılını Almanya’da açmaya hazırlandığı tam teşekküllü hastane yatırımıyla kutluyor. Swissotel’de düzenlenen basın toplantısında Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun 15 yılda göz sağlığı alanında elde ettiği başarılar ve büyüme hedeflerini anlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk tam teşekküllü göz hastanesini 1 Haziran’da Frankfurt’ta açacaklarını söyledi. Kapıcıoğlu, Dünyagöz Hastaneleri’nin hastanecilik hizmetlerindeki başarısının aynı zamanda bilimsel ve akademik anlamda da güçlü uzman bir ekiple perçinlendiğini ifade etti.

Frankfurt’a 8 milyon Euro’luk yatırım

Kapıcıoğlu, Frankfurt Schaumainkai’da Mein Nehri kıyısında hizmete girecek hastanenin 8 milyon Euro’ya mal olduğunu belirtti. “Avrupa’nın gözüne bakmaya talibiz” diyen Kapıcıoğlu, Frankfurt Hastanesi ile ilgili şu bilgileri verdi: “Avrupa Birliği’nin kalbinde ilk kez bir Türk sağlık grubu tam teşekküllü hastane açıyor. 1 Haziran’da resmen hasta kabulüne başlıyoruz. Almanya 82 milyon nüfusa sahip bir ülke. Frankfurt Hastanesi ile Almanlar başta olmak üzere tüm Avrupalılara hizmet vereceğiz. Günde 250 muayene, 50 ameliyat ve 70 lazer ameliyatı yapma kapasitesine sahip hastanemizde, Alman devlet sigortası kapsamında her türlü komplike göz ameliyatı yapılacak.

Önümüzdeki 2 yıl içinde 61 milyon Euro’luk yatırım

Avrupa’daki yatırımlarının tüm hızıyla devam edeceğini ifade eden Eray Kapıcıoğlu öncelikle “2011 yılında Almanya dışında İngiltere Londra’da hastane açmayı planlıyoruz. 2012 de ise Rusya, Ukrayna ve Körfez bölgesinde hastane açma planımız bulunuyor.” diye konuştu.

Yurtdışı yatırımlarını hızlandıran Dünyagöz’ün Türkiye’de de yeni hastanelerle büyümeye devam edeceğini ifade eden Kapıcıoğlu, Mayıs ve Haziran ayında Adana ve Samsun’da yeni hastaneler açacaklarını İzmir, Konya, Bursa ve Erzurum başta olmak üzere 6 şehirde daha olmayı hedeflediklerini söyledi. Kapıcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “2011’de yatırım planımızı 31 milyon euro, 2012 yatırım planımızı 30 milyon euro olarak yaptık. 2 yılda 1200 kişiye daha istihdam yaratacağız. Yatırımlarımızı tamamlayıp 2 yıl içerisinde halka açılacağız.”

 

Bu haber toplam 5482 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim