• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 21 °C

Garanti BBVA, Proptech Startup'ı Missafir App’i hayata geçirdi

Garanti BBVA, Proptech Startup'ı Missafir App’i hayata geçirdi
Garanti BBVA Partners Girişim Hızlandırma Programı'nda yer alan kısa/orta vadeli kiralama yönetimi yapan Proptech Startup’ı Missafir, yeni mobil uygulaması Missafir App’ı hayata geçirdi.

Missafir Kurucusu ve Üst Yöneticisi Mehmet Yüksel: "Bu uygulamayla kusursuz misafir deneyimini teknoloji desteğiyle sunabilecek ve konukların her türlü ihtiyacına cevap verirken bu yenilikleri globale de taşıyacağız"

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, ev sahiplerine kısa/orta vadeli kiralamalarda uçtan uca yönetim desteğiyle yüzde 200'e kadar daha fazla kira geliri, konuklara da 5 yıldızlı otel kalitesiyle ev konforunda bir konaklama deneyimi sunan Missafir'in, portföyünde bulunan evlerde konaklayanların kusursuz bir deneyim yaşaması için geliştirilen mobil uygulaması, Google Play Store ve App Store’da yerini aldı.

7/24 iletişim desteği, temizlik ve konsiyerj hizmetleriyle Missafir’in mobil uygulaması sayesinde, artık konuklar rezervasyon öncesi, sırası ve sonrasında ihtiyaç duydukları tüm bilgilere ulaşabilecek.

Misafirler, geliştirilen bu uygulamayla eski ve güncel rezervasyonlarının giriş/çıkış tarihlerini ve önemli notlarını görüntüleyebiliyor. Bununla birlikte Missafir mobil uygulaması, rezervasyonun yapıldığı evin adresi ve yol tarifi, WiFi erişim bilgileri ve eve dair özel kurallar, faydalı bilgiler gibi gerekli detayları tek bir noktada topluyor.

Konuklar ayrıca Missafir mobil uygulaması sayesinde evdeki beyaz eşya ve elektronik aletlerin dijital kullanım kılavuzlarını izleyebiliyor. 7/24 sağlanan bu bilgi ve desteklerle konaklamaları sırasında yabancılık yaşamadan kendilerini evlerinde hissetmeleri sağlanıyor.

Missafir mobil uygulamasının konuklara sağladığı kolaylıklar bunlarla da sınırlı değil. Uygulama aynı zamanda Missafir’in diğer hizmetlerine tek tıkla erişim fırsatı da sunuyor.

Konuklar Missafir’in temizlik, ulaşım desteği, rehberli lokal turlar, evde sağlık hizmeti, yemek ve market siparişi gibi ek hizmetleri için uygulama üzerinden hızlı bir şekilde talep oluşturabiliyor.

Kullanıcı dostu ara yüzüyle ev konforu için ihtiyaç duyulabilecek her türlü bilgi ve hizmete ulaşımı kolaylaştıran Missafir mobil uygulaması, Mayıs 2022 itibarıyla konukların kullanımına sunuldu.

Bu mobil uygulamayla teknoloji destekli ev konaklamasında Türkiye’de bir ilki başaran Missafir, gelecek dönemlerde bu alana daha fazla yatırım yapmayı planlıyor. Türkiye’de PropTech sektöründeki yenilikçi ve lider rolünü bu gelişmeyle bir kez daha göstermiş olan Missafir, global bir marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Missafir Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Yüksel, Missafir, Türkiye’de PropTech alanına yön veren yeniliklerinden sadece bir tanesi olduğunu belirtti.

Yüksel, "Bu uygulamayla kusursuz misafir deneyimini teknoloji desteğiyle sunabilecek ve konukların her türlü ihtiyacına cevap verirken bu yenilikleri globale de taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1231 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim