• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 28 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 26 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 24 °C

Genç Görünmek İsteyenler İçin Hydrafacial Cilt Bakımı

Genç Görünmek İsteyenler İçin Hydrafacial Cilt Bakımı
İnsanların en değerli giysisi olan cilt zaman zaman deformasyona uğrayabiliyor.

Kötü beslenme, stresli çalışma ortamları, hava kirliliğinin neden olduğu sorunlar ve yaş almaya bağlı olarak özellikle yüz ve çevresinde birçok negatif oluşumlar meydana gelmeye başlıyor. Cilt parlak ve ışıltılı bir görünüm kazanarak yenilenmesi için belli periyotlarda nemlendirilmeye ihtiyaç duyuyor. Ancak yapılacak uygulamaların özensiz şekilde seçilmesi ve amatörce yapılması cildi tazelemek yerine daha da büyük sorunların ortaya çıkmasına sebebiyet verebiliyor. Böyle durumlarda çok daha profesyonel bakım uygulamalarından yararlanmak gerekiyor. Bu bakım uygulamalarından biri de Hydrafacial cilt bakımı uygulamasıdır.

Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir?

Yaşlanma karşıtı bir bakım yöntemi olarak da bilinen Hydrafacial cilt bakımı, cildin yenilenmesine, sivilce ve lekelerin giderilmesine yarayan bir yöntemdir. Vakum sisteminin kullanıldığı bu yöntemde cildin derinlemesine temizlenmesi amaçlanıyor. Uygulamalar sırasında herhangi bir enjeksiyon ya da benzeri hiçbir uygulamaya yer verilmiyor. Bu da kişiler üzerinde herhangi bir ağrı ya da acı hissi uyandırmıyor. En yeni teknolojiler ile gerçekleştirilen bu uygulamalar cilde zarar vermiyor ve ilerleyen süreçte herhangi bir problem ortaya çıkarmıyor. Cildin yenilenmesinde çok etkili bir uygulama olan Hydrafacial uygulaması, sağlıklı, güzel ve parlak bir cilt görünmesinde son derece önemlidir. Tek bir seansta dahi çok iyi sonuç alabilmek mümkün oluyor. Uygulama sırasında belli başlı işlemler yapılıyor.

aylin-cetinkaya-yorumlar-768x768.jpg

Hydrafacial Uygulaması Nasıl Yapılıyor?

Ağrı ya da acı hissi ortaya çıkarmadan yapılabilen bu uygulamada öncelikle cildin derinlemesine temizlenmesi gerekiyor. İlk aşama olan cilt temizliğinde cilt yapısına uygun olan cilt temizleme solüsyonunun seçilmesi son derece önemlidir. Sonrasında cilt yüzeyindeki gözeneklerin yumuşatılması sağlanır. İkinci aşama olarak ise cilt tipine uygun cildin gerekli şekilde beslenmesi sağlanır. Radyofrekans uygulaması sayesinde uygulanan bakım solüsyonları cilde derinlemesine yedirilir. Bu uygulama ile cildin yenilenmesi ve tazelenmesi sağlanıyor. Bu solüsyonun iyice cilde yerleşmesi için de soğutucu başlıklar ile şok etkisi uygulanıyor. En sonda LED terapisi bulanır ve cilt dokusu gerektiği şekilde uyarılır. Bu uygulamada gözeneklerin sıkılaşarak daha genç bir görünüm kazanmasını sağlar.

hydrafacial-medikal-cilt-bakimi-1.jpg

Hydrafacial Uygulaması Kimlere Uygulanır?

Hydrafacial cilt bakım uygulaması her cilt tipine uygulanabilen son derece yüksek teknolojili bir bakım şeklidir. Cildi yıpranan, leke ve akne izlerinden şikâyet eden, en çok da yaşlanma belirtileri olan kimselere uygulanabiliyor. Dört mevsim uygulanabilen bu uygulama sayesinde cildin ihtiyaç duyduğu nem dengesi en iyi şekilde sağlanır ve mevsim geçişlerinde meydana gelen cilt kurumaları da ortadan kaldırılmış olur. Çevresel faktörler, yanlış makyaj uygulamaları, güneş yanıkları, cilt tipine uygun olmayan birçok kozmetiğin kullanılması ve daha birçok neden ile cilt gözenekleri kapanıyor. Böyle durumlarda da cildin kendini bulması için Hydrafacial cilt bakım uygulamasından yararlanılıyor. Detaylı bilgi için bu adresten iletişime geçebilirsiniz: https://www.aylincetinkaya.com/

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 8902 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim