• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 26 °C

Germencik Belediyesi’nden Vatandaşlara Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti

Germencik Belediyesi’nden Vatandaşlara Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti
Ülkenin önemli sağlık sorunlarından biri haline gelmeye başlayan fazla kilolara yönelik Germencik Belediyesi tedbir aldı.

Ülkenin önemli sağlık sorunlarından biri haline gelmeye başlayan fazla kilolara yönelik Germencik Belediyesi tedbir aldı. Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in koordinesinde hayata geçirilen örnek proje ile Germencikli vatandaşlara ücretsiz diyetisyen hizmeti veriliyor.

Germencik Belediyesi'nin obezite ile mücadele ve vatandaşların sağlıklı beslenmelerini sağlamak amacıyla başlattığı ücretsiz diyetisyen hizmeti devam ediyor. Ücretsiz diyetisyen uygulaması kapsamında Beslenme Danışmanlığı ve Diyetisyenlik Hizmeti, Germencik ve Ortaklar Mahallesi'ndeki Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nde vatandaşlara sağlıklı şekilde kilo vermeleri için destek oluyor.

Germencik Belediyesi tarafından uzman diyetisyen rehberliğinde başlatılan diyetisyenlik ve beslenme danışmanlığı hizmeti oldukça büyük ilgi görüyor. Germencik ve Ortaklar'da hizmete giren kültür, sanat ve spor merkezinde hizmet veren diyetisyenlik merkezine kilo vermek için gelen vatandaşların yanı sıra organ nakli olan, mide ve sindirim sistemi problemi yaşayan, şeker, tansiyon ve kolesterol gibi sağlık sorunları yaşayan birçok vatandaş da çeşitli sebeplerden dolayı merkeze büyük ilgi gösteriyor. Kimi yerlerde yüksek ücretler ödenerek alınan böylesi bir hizmeti ücretsiz bir şekilde hizmete sunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'e teşekkür eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getiriyor.

Beslenme Danışmanlığı ve Diyetisyenlik Hizmetinden yararlanmak isteyenler 0537 561 3033 numaralı telefonu arayarak randevu alabiliyor. Daha sonra kan tahlilleri ile birlikte merkezlere gelen vatandaşların boy ve kilo ölçümleri yapılarak kişiye özel belirlenen diyet programı sunuluyor.

"Diyetisyenlik ve beslenme uzmanlığı hizmeti modern hayatın olmazsa olmazı durumunda"

Ücretsiz bir şekilde vatandaşlara destek olduklarını ifade eden Başkan Öndeş; "Günümüzde fastfood, hazır gıda gibi tüketimin artması paralelinde ciddi sağlık sorunlarının artmasına yol açtığı hepimizin malumudur. Bu çerçevede sağlıklı beslenme ve diyet kavramı son yıllarda büyük önem kazanmaktadır. Germencik Belediyesi olarak bizler de bu öneme binaen Germencik ilçe merkezimiz ile Ortaklar Mahallemizde açtığımız iki adet Kültür, Sanat ve Spor Merkezimizde Diyetisyenlik ve Beslenme Danışmanlığı birimi oluşturarak uzman diyetisyen istihdam ettik ve bu anlamda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Tamamen ücretsiz bir şekilde uzmanımız vatandaşlarımıza destek vermekte ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetimizi geliştirerek halkımızın sağlığına katkıda bulunmak için bu gibi çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 474 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim