• BIST 9311.88
  • Altın 4344.503
  • Dolar 38.8487
  • Euro 44.8721
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 28 °C

Giresun Üniversitesi'nde bazı yeni bölüm ve programlara öğrenci alınacak

Giresun Üniversitesi'nde bazı yeni bölüm ve programlara öğrenci alınacak
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) onayıyla Giresun Üniversitesi'nde bazı yeni bölüm ve programlara öğrenci alımı yapılacak.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım ile Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi bölümlerine 60 öğrenci alınacağı belirtildi.

Açıklamada, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı, Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Enerji Tesisleri İşletmeciliği ve Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu web tasarımı ve kodlama programlarına da 90 öğrenci alınacağı ifade edildi.

Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun 2025-2026 öğretim yılında ilk kez öğretim faaliyetlerine başlayacağına işaret edilerek, "Öğrenci alımına onay verilen her bir bölüm ve programın özel bir alan içermiş olması, bir çoğunun ülkemizde yalnızca belli üniversitelerde bulunması durumunun üniversitemizi nitelik ve kalite açısından daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Bu önemli 6 bölüm ve programın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." denildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim