• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 14 °C

Güzel gözlere sahip olmanın 3 yöntemi

Güzel gözlere sahip olmanın 3 yöntemi
Göz estetiği sayesinde, yüzünüzü eski canlılığına kavuşturmanız hiç de zor değil! Göz çevresine, göz kapağına ve gözaltı torbalarına uygulanan ...

Göz estetiği sayesinde, yüzünüzü eski canlılığına kavuşturmanız hiç de zor değil! Göz çevresine, göz kapağına ve gözaltı torbalarına uygulanan estetik operasyonlardan olumlu sonuç alındığına dikkat çeken Op. Dr. Levent Akçay; "Yaş ilerledikçe göz çevresindeki kas ve deri dokusu yerçekimiyle aşağı doğru sarkar" diyerek, düzeltmek için yapılan üç uygulamayı anlattı...

Göz çevresi botoksu: Kaz ayağı bölgesi, burun kökü ile alın çizgilerinin kırışıklık tedavisi, kaş kaldırma ve şekillendirmede etkilidir.

KAPAK ASKI YÖNTEMİ
Göz kapağı estetiği: Gözaltı torbaları ve üst göz kapağındaki estetik sorunlar için yapılan ameliyatlarda, karbondioksit lazer cihazı kullanılıyor. Böylece, kesilen yerde kanama çok az oluyor, iz kalmıyor ve iyileşme süresi kısalıyor.
Kapak ameliyatları: Göz kapağı düşüklükleri doğuştan olabilir ya da yaş ilerledikçe yer çekiminin etkisiyle gelişebilir. Görmeyi etkilediği için düzeltilmesi gerekir. Tedavide; göz kapağını kaldıran kas tamir edilir ya da kapak askı yöntemi ile kaldırılır.

SAĞLAM DOKULAR ZARAR GÖRMESİN!
Op. Dr. Levent Akçay, "Göz estetiği yaptırırken dikkatli olun" diyerek şu uyarılarda bulundu: "Cerrahi girişimlerin tümünde, sağlam dokuların zarar görmemesi ve sadece gerekli yere müdahalenin yapılması çok önemli. Göz çevresi estetiğinin, göz kapağı anatomisini ve estetik cerrahi ilkelerini bilen göz doktorları tarafından yapılması büyük önem taşır."

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3500 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim