• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 21 °C

Güzellik için kolay ve küçük ipuçları

Güzellik için kolay ve küçük ipuçları
Aslında güzel görünmek sandığınızdan çok daha kolay. Bunun için doğru teknikleri bilmek ve bu teknikleri uygulamak için biraz cesur olmak yeterli

VÜCUT PUDRASI KURTARICINIZ OLSUN
Mükemmel görünüm sağlar

Yağlanmaya başlayan bölgelere bir miktar vücut pudrası serpiştirerek; makyajınızın mükemmel görüntüsünü, çizgileriniz belirginleşmeden koruyabilirsiniz.
Tıraştan önce cildi korur Duşa girmeden önce kuru bacaklara pudra uygulandığında, ipeksi dokusuyla jiletin teninizde daha kolay kaymasına yardımcı olur. Böylece ciddi kesiklerin de önüne geçmiş olursunuz.

Saçınızdaki tüm yağı emer
Yağlanmaya başlayan saç diplerine fırçayla uygulayıp taradığınızda pudra yağı emer ve saçlarınıza temiz bir görünüm kazandırır.

Ayakta su toplamalarını önler
Zedelenebileceğini düşündüğünüz bölgelere sürdüğünüz ya da ayakkabınızın içine serpiştirdiğiniz bir miktar pudra, teri emer. Unutmayın; daha az nem, daha az sürtünme demektir.

KAKÜL KESİM TAKTİKLERİ
Kakülleriniz sevdiğiniz boyu geçtiği zaman, kesimi bedavaya getirebilirsiniz. İşe; ıslatıp saç kurutma makinesiyle kuruttuğunuz kaküllerinizi öne doğru tarayarak başlayın. Sonra orta ve işaret parmaklarınızın arasında, fazla çekmeden kaküllerinizi tutun. Çünkü kestiğinizde saçların bir miktar kıvrılma payı olacak. Tuttuğunuz saçları, bir makas darbesiyle hafifçe kesin. Sonuç; modern bir kakül olacak.

PÜRÜZSÜZ BİR DEKOLTE İÇİN
Straplez elbiseye en çok yakışacak aksesuvar; pürüzsüz, ışıl ışıl bir ten ve dolgun göğüslerdir kuşkusuz. Ve siz bu görünüme yalnızca birkaç fırça darbesi kadar yakınsınız... Hazırlık: Duşta omuz ve göğüs bölgenize lif kullanarak peeling yapın. Ardından bu bölgeyi iyice kurulayın. Uygulama: 1. Mercimek büyüklüğünde ince simi, bir miktar vücut losyonuyla karıştırın ve hafif dairesel hareketlerle dekolte bölgenize uygulayın. 2. Sivilceler ya da lekeler varsa, üzerlerine fırça ile bir miktar kapatıcı uygulayın ve sonra ürünü transparan pudra yardımıyla sabitleyin. 3. Göğüslerinizin üst kısmına, dıştan içe doğru (yarım ay şeklini andırır biçimde) bronzlaştırıcı pudra uygulayın. Böylece göğüsleriniz çok daha dolgun görünecek. 4. Köprücük kemiklerinizin üzerine, göğüslerinizin arasına ve omuzlarınıza krem dokulu ışıltılı bir aydınlatıcı sürün.

Güzelliğin en büyük tamamlayıcılarından biri olan maskara, aynı zamanda mükemmel bir eyeliner olabilir. Eğik uçlu bir eyeliner fırçasını, maskara tüpünün içine dikkatlice batırın ve fırçayla kirpik dibiniz boyunca ince bir hat çekin.

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2979 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim