• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 22 °C

Alanya Belediyesi Geleneksel Sünnet Organizasyonu Devam Ediyor

Alanya Belediyesi Geleneksel Sünnet Organizasyonu Devam Ediyor
Alanya Belediyesi'nin Tevfik Hoca Evi Polikliniği'nde düzenlediği ücretsiz sünnet hizmetleri devam ediyor.

Alanya Belediyesi'nin Tevfik Hoca Evi Polikliniği'nde düzenlediği ücretsiz sünnet hizmetleri devam ediyor. Bu yılın ilk organizasyonda 110 çocuk sünnet ediliyor. 3 gün sürecek etkinliğin ilk gününde çocukların kirveliğini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptı.

Alanya Belediyesi'nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği sünnet organizasyonları, Tevfik Hoca Evi Polikliniği'nde yapılmaya devam ediyor. Alanya Belediyesi sağlık ekipleri ve uzman personel tarafından hijyenik bir ortamda yapılan programda 100 çocuk sünnet edilirken, geçtiğimiz yıl toplam 400'ün üzerinde çocuk bu hizmetten faydalanmıştı. Tevfik Hoca Evi Polikliniği'nde düzenlenen organizasyona Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, sünnet olacak çocuklar ve aileleri katıldı. Organizasyon dua ile başladı.

Çocukların kirveliğini Başkan Yücel yaptı

Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Polikliniği'nde düzenlenen organizasyona katılan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çocukların kirveliğini yaparken, ailelerin bu mutlu gününe ortak oldu. Başkan Yücel, sünnet olan çocuklara oyuncak araba, çerçeveli hatıra fotoğrafı hediye etti.

"Sünnet hizmetimiz devam ediyor"

Üretken Belediyecilik anlayışıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği sürdürdüklerini söyleyen Başkan Yücel, "Müracaat eden ailelerimizin çocuklarını steril bir ortamda sünnet ettiriyoruz. Yılın ilk organizasyonunda 110 çocuğumuz bu hizmetimizden faydalanacak. Başvurular neticesinde yoğunluk oluşmaması adına kısmi kısmi sünnetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bütün çocuklarımıza ve ailelerini hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı bir yaşam diliyorum" dedi.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim