• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 27 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 27 °C

Denizli Tekden Hastanesi’nden Gazetecilere Check Up Jesti

Denizli Tekden Hastanesi’nden Gazetecilere Check Up Jesti
Denizli Özel Tekden Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Denizli'de görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşu temsilcilerini unutmadı.

Denizli Özel Tekden Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Denizli'de görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşu temsilcilerini unutmadı. 8'inci kez gerçekleşen geleneksel buluşmada, kura ile belirlenen 6 gazeteciye check up paketi hediye edildi.

Düzenlediği farklı etkinliklerle gazetecilerin yanında olduğunu hissettiren Denizli Tekden Hastanesi, geleneksel hale gelen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğinde gazetecileri ağırladı. 8'inci kez düzenlenen buluşmada, kura ile belirlenen 6 gazeteciye check up paketi hediye edildi. Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kemal Akcan, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Başhekim Dr. Şakir Bayur, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli'de görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşu temsilcilerinin katıldığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

Etkinliğin açılışında konuşan Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Şakir Bayur; "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularla kutluyorum. Tekden Hastanesi bünyesinde geleneksel hale gelmiş buluşmamıza katıldığınız için şeref duyduk. Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Tekden Bey de sizlerin gününü kutladı. Sizlerle olmaktan gururluyuz. Her sene bizlerle ilgili Denizli sağlığıyla alakalı özverili çalışmanız ve haberleriniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geleneksel hale dönüşen etkinlik için Denizli Tekden Hastanesi yönetimine teşekkür eden DGC Başkanı Boyacı da sağlık olmadığı sürece ne konumda olunursa olunsun eksik hissettiklerini belirterek; "Her işin başı sağlık. Sağlıklı olmadığımızda ne konumda olursak olalım eksik hissediyoruz. Sahada olan, 7/24 zaman menfumu gözetmeksizin insanları bilgilendirmek için çalışan arkadaşlarıma en önemli tavsiyem sağlıklarına dikkat etmeleridir. Tekden Hastanesi yönetimine bizleri davet ettikleri için teşekkür ediyorum. 8 yıldır buluşmayı düzenliyoruz. Geleneksel hale geldi" diye konuştu.

Etkinliğe katılan gazetecilerin özel günlerini kutlayan Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise "Geleneksel hale getirmiş olduğumuz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kez daha beraberiz. En büyük temennim nice buluşmalarda bir araya gelmek. Ben gönül bağı ile hepinizi kardeş olarak görüyorum. Her zaman yanımızda oldunuz. Haberlerinizle bizleri vatandaşımıza duyurdunuz. Çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Denizli Tekden Hastanesi olarak her zaman gazetecilerin yanında olduklarına işaret eden Genel Müdür Kemal Akcan da "Emeğini esirgemeden vatandaşlarımız bilgilendiren değerli basın mensuplarının bu konudaki fonksiyonları çok fazla. Emekleriniz değer olarak biçilemeyecek durumda. Sizler için yapabileceğimiz sağlığınız ile ilgilenmektir. Hepinizin günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim