• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 22 °C

Tekden Hastanesi, Pamukkale Belediyesinin Kadın Çalışanlarını Bilgilendirdi

Tekden Hastanesi, Pamukkale Belediyesinin Kadın Çalışanlarını Bilgilendirdi
Denizli Özel Tekden Hastanesi, Sosyal Sorumluluk Projesi olarak her sektörde çalışanlarına yaşayabilecekleri sağlık sorunları hakkında bilgi semineri...

Denizli Özel Tekden Hastanesi, Sosyal Sorumluluk Projesi olarak her sektörde çalışanlarına yaşayabilecekleri sağlık sorunları hakkında bilgi semineri verdi. Pamukkale Belediyesi'nin kadın çalışanlarına bilgilendirmelerde bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerine hızla devam eden Özel Denizli Tekden Hastanesi, bu kez Pamukkale Belediyesi'nde kadın çalışanlara Kadın Hastalıkları ile alakalı bilgilendirmelerde bulundu. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde görev yapan Doç.Dr. Ömer Demirtaş ve Op.Dr. Murat Gökhan Kınaş, Kadın çalışanlara yaşayabilecekleri sorunları anlatırken, kadınlardan gelen soruları tek tek cevapladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesine en iyi ve kaliteli hizmeti sunarken belediye personellerine yönelik her türlü eğitimleri de önemsediklerini ifade ederek, "Denizli Özel Tekden Hastanesi ile personellerimiz ve ailelerine yönelik indirim protokolü imzalamıştık. Bu protokol sonrasında, Denizli'nin sevilen önemli isimleri, Tekden Hastanemiz'in kadın hastalıkları ve doğum doktorları tarafından kadın personelimize yönelik bilgilendirme semineri düzenledik. Kadınlarımız her platformda bizler için çok değerli, kadın personellerimize yönelik bu bilgilendirme eğitimi içinde Tekden Hastanesi yönetimine ve değerli doktorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Denizli'nin sağlığından sorumluyuz"

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Tekden Hastaneleri olarak şehrin ve bölgenin sağlığından sorumlu olduklarını belirterek, "22 yılı aşkın süredir Denizli'nin ve bölge de gösterdiğimiz sağlık hizmetlerine birde sosyal sorumluluklarımız ile desteklemek istedik. Uzman ve Akademisyen hekim kadromuzla sektörlerin en çok yaşadıkları sorunları bizzat yerinde kendilerine anlatmak, erken teşhisin bu konularda ne kadar önemli olduklarını anlatmak istedik. İnsanlarımız hastaneye gitmeyi erteleyerek, oluşabilecek rahatsızlıkları geciktire biliyorlar. Bizde kendimizi Denizli'nin sağlığından sorumlu olarak görüyoruz bu sebeple ulaşabildiğimiz her sektöre bunları anlatmaya devam ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

"İmzaları kağıtlara değil kalplere attık"

Denizli'nin en büyük ilçesi olma özelliğini de taşıyan Pamukkale Belediyesi'ne başta gösterdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz diye Tekden Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, "Pamukkale Belediyemiz ile geçtiğimiz günlerde sağlık protokolü imzaladık. İmzaları kağıtlara değil kalplere attık. Bu konu da başta Başkan Avni Örki olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz. İki ailenin buluşması neticesinde bu önemli semineri gerçekleştirdik. Artık Belediye çalışanlarımız oluşabilecek hastalıkların ve önlemlerinin farkında ve neler yapabileceklerini tedavilerini biliyorlar. Bu konuda hastanemiz doktorlarına da teşekkür ederiz. Biz Tekden Hastanesi olarak büyük bir aileyiz. Ve bu aile ortamı bize başarıyı ve Denizli'nin güzel hizmetleri beraberinde getiriyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 553 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim